Μόνος ολομόναχος




Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Κλείνει η Εφορία στο Κρανίδι.

Περιμένω μαζί με αυτή την είδηση, που νομίζω πρώτος τη λέω στην Αργολίδα, και που τη θεωρώ σε γενικές γραμμές ορθή να ακούσω και τα εξής:
Επιτέλους να ολοκληρωθεί ο νέος δρόμος από το Ναύπλιο, που παρακάμπτει το Λυγουριό.
Να υπάρξει η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες της Ερμιονίδας να εκτελούν όλες τις απλές συναλλαγές τους (πληρωμές, λήψη αντιγράφων, κατάθεση συμφωνητικών που χρειάζονται θεώρηση, πρωτοκόλληση εγγράφων και αιτήσεων) στο Κρανίδι
Και το κυριότερο. Αναμένω να δημιουργηθεί στη Δ.Ο.Υ.  Ναυπλίου μία δυνατή ομάδα που θα μπορέσει να ελέγξει όλη την τεράστια διακίνηση χρήματος στην Ερμιονίδα, ιδίως με τις off shore εταιρίες και τις εξοχικές μεγαλοεπαύλεις.
Και τελικά θα σας πω το εξής: Η ανάρτησή μου, που και πάλι πρώτη στην Αργολίδα κυκλοφόρησε την είδηση για το κλείσιμο του Ειρηνοδικείου Επιδαύρου, με την προτροπή να μην τρελαθούμε και ζητήσουμε μέσα στην παράνοια της εποχής τη συνέχιση της λειτουργίας ενός ουσιαστικά νεκρού δικαστηρίου, ίσως να έπαιξε ρόλο στο ότι δεν ακούσθηκε κιχ από τους μονίμως διαφωνούντες.
Ελπίζω λοιπόν, ότι και στην περίπτωση του κλεισίματος της ΔΟΥ Κρανιδίου, θα ακουσθούν φωνές προοδευτικές που θα ζητήσουν την ενδυνάμωση της μιας ενιαίας εφορίας για το κτύπημα της φοροδιαφυγής, αλλά και για να γίνουν όλα εκείνα, ώστε να μην ταλαιπωρείται ο πολίτης της Ερμιονίδας και να μπορεί να πραγματοποιεί το σύνολο σχεδόν των δοσοληψιών του χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθεί ο ίδιος.

1 σχόλιο:

  1. Οι βουλευτές της Αργολίδας όχι μόνο δεν ντρέπονται γιά τον μισοτελειωμένο δρόμο Ναύπλιο- Επιδαυρος(σιγά το μεγάλο έργο)και δεν ζητάνε συγνώμη από τον κόσμο που σήμερα περνάμε ακόμα απο όλα τα κολοχώρια από Ναύπλιο- Κρανιδι, αλλά τους φιλοξενούν ακόμα διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι σε διάφορα μήντια να λένε παπαρολογίες- αερολογίες και κάθε ανοησία που κατεβαίνει σε φωτισμένα "πανεπιστημιακά" τρομάρα σου μυαλά... έως που θα φτάσει ακόμα το πολιτικό θράσος τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή