Μόνος ολομόναχος




Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η ιστοσελίδα του Γιάννη Μανιάτη

Οι Πασόκοι έχουν γενικώς και ειδικώς, ομαδικώς και προσωπικώς εξαφανισθεί από τα τεκταινόμενα στην Αργολίδα και ουδόλως ασχολούνται με τα σοβαρότατα προβλήματα του νομού. Ο μόνος που τελικά απομένει ως επίσημος Πασοκικός εκπρόσωπος είναι ο Υφυπουργός και Πασοκικός βουλευτής.
Αντιγράφω λοιπόν τους τίτλους των  αναρτήσεων του τελευταίου μήνα από την ιστοσελίδα του Υφυπουργού και βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Μανιάτη.

Συνάντηση Υπουργού ΠΕΚΑ Γ. Παπακωνσταντίνου και Υφυπουργού ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτη με τον Πρόεδρο της Gazprom export, Alexander Medvedev (28/2/2012)

Συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής για τον Διεθνή Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό για την εκμίσθωση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης δημόσιου μεταλλευτικού χώρου στην περιοχή Βάθης – Γερακαριού ζητά ο Υφυπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης (9/2/2012)

Σημεία ομιλίας Υφυπουργού ΠΕΚΑ, Γ. Μανιάτη στην ειδική συνεδριάση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Ελλάδας για τους υδρογονάνθρακες στην Πάτρα "Σε ταμείο κοινωνικής αλληλεγγύης γενεών τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες" (6/2/2012)

Όχι δεν θα του κάνω διαφήμιση.
Από τις 28 Φεβρουαρίου και πίσω χρονικά αυτά που μας λέει ο άνθρωπος που θα διεκδικήσει, υποθέτω, εκ νέου την ψήφο των Αργολιδέων είναι οι συναντήσεις του με τους επικεφαλής των πετρελαιακών κολοσσών, το ταξείδι του στα Αραβικά Εμιράτα, η ομιλία του στο μεγάλο Κανάλι, η εκμίσθωση του μεταλλευτικού χώρου στο Γερακάρι και άλλα παρόμοια. Και πρέπει να φθάσουμε 26 μέρες πίσω για να ασχοληθεί ο βουλευτής μας με ένα θέμα του νομού, αντιγράφοντας μια επιστολή που έστειλε για το χώρο της ΔΕΠΟΣ στο Κρανίδι στο Βαγγέλη Βενιζέλο. Και θέλει να πιστέψουμε ότι ο Ευάγγελος έκανε τον κόπο να την διαβάσει. Εγώ πάντως, ως "καλόπιστος"  αναμένω την παραχώρηση της έκτασης στο Δήμο Κρανιδίου για να χειροκροτήσω την πρωτοβουλία του Πασόκου βουλευτή Αργολίδας. Αν συνεχίσουμε πάρα πίσω  την περιήγησή μας στην Μανιατική ιστοσελίδα τους προηγούμενους μήνες θα δούμε, πολλές υδρογονανθρακικές αναρτήσεις και για την Αργολίδα δυο τρεις ανακοινώσεις για τον Ανάβαλο, την παραχώρηση ασθενοφόρου, την κατασκευή ενός υποσταθμού της ΔΕΗ  στο Λυγουριό. Και φθάνουμε στις 30 Οκτωβρίου 2011 (πριν από τέσσερες ολόκληρους μήνες), όπου υπάρχει ανάρτηση με θέμα: "ΞΕΚΙΝΑ Ο ΑΓΩΓΟΣ Φ.Α. ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ" Εντός αναφέρεται ότι το έργο θα ξεκινήσει στο τέλος του 2011 – αρχές 2012 . Εγώ ακόμα αναμένω στο ακουστικό μου. Πάντως θυμίζω ότι ο αρχικός προγραμματισμός πριν από τις παλαβές μετατοπίσεις της χάραξης του αγωγού, ήταν το έργο να τελειώσει φέτος το καλοκαίρι. Πλέον τούτο αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός.
Εγώ ένα αντιλαμβάνομαι. Ότι ο Πασοκικός Αργολιδέας υφυπουργός, αυτό που επιδιώκει είναι να καταφέρει να εκλεγεί εκ νέου  βουλευτής, λόγω έλλειψης εσωκομματικού αντιπάλου και μετά να είναι εκ νέου υπουργός στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΝΔ στον κρισιμότατο τομέα των υδρογονανθράκων. Πλέον τα προβλήματα της Αργολίδας, τα βλέπει μόνον αφ΄υψηλού και ως πολιτικός παλαιάς κοπής. 
Στο χέρι, βέβαια του ψηφοφόρου είναι να τον στείλει πίσω στο Πανεπιστήμιό του. Στα Αραβικά Εμιράτα, μπορεί να πάει στο τέλος-τέλος της γραφής και άλλος,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου