Μόνος ολομόναχος




Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Λάος και οικονομική πολιτική

Κανείς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να λέω Πάσοκ, Συρίζα και Λάος. Αρχικά είναι και όπου θέλω βάζω τον τόνο.
Λάος, επομένως , και οικονομική πολιτική.
Με διαφορά το χείριστο που άκουσα στην προεκλογική περίοδο ήταν από τον Καρατζαφέρ.
Να δώσουμε, μας είπε, ασυλία στα μεγάλα Ελληνικά κεφάλαια που είναι κατατεθειμένα στις Ελβετικές Τράπεζες και στους ανά τον κόσμο φορολογικούς παράδεισους (νησιά Κάυμαν, Κόστα-Ρίκα, Κύπρο, η Λιβερία, Λιχτενστάιν, Βανουάτου). Να φέρουμε τα κεφάλαια αυτά στην Ελλάδα και να δώσουμε στους κατόχους τους την ευκαιρία να επενδυθούν χωρίς προβλήματα "πόθεν έσχον". Να ενθαρρύνουμε επενδύσεις από τέτοια κεφάλαια.
Μπρρρρρ
Όλοι οι εγκληματίες που κατέχουν τεράστια ποσά από εγκληματικές δραστηριότητες.
Όλοι οι παράνομοι.
Όλοι οι μεγαλοφοροφυγάδες.
Όλοι οι μεγαλολαθρέμποροι τσιγάρων και πετρελαίου
Όλοι αυτοί θα ευνοηθούν και θα αποκτήσουν οικονομική και μαζί με αυτήν κοινωνική και πολιτική δύναμη στη χώρα μας.
Και θα ευγνωμονούν γι΄αυτό τον Καρατζαφέρ.
Και τί πιστεύετε; Ότι όλοι αυτοί που παρανόμησαν και έστειλαν στους "παράδεισους" τα χρήματά τους και στην "κόλαση" τα θύματά τους θα γίνουν οι καλοί πολίτες που θα επενδύσουν για χάρη της χώρας; ΄Η η εξουσία θα περιέλθει στο πιο σάπιο κομμάτι της κοινωνίας μας.
Φαντασθείτε λοιπόν έναν μεγαλέμπορα ηρωίνης.... ή να το πω καλύτερα μιας και την πρόταση την κάνει (και την επαναλαμβάνει) το Λάος. Φαντασθείτε έναν σύγχρονο δουλέμπορο, που με τη συνεργασία των Τούρκων συναδέλφων του, έχει μεταφέρει μερικές καραβιές εξαθλιωμένες ψυχές και τις έχει παρατήσει στα Κέντρα των πόλεών μας σε πλήρη εξαθλίωση, φαντασθείτε το σύγχρονο αυτό δουλέμπορα, που εισπράττει μερικές χιλιάδες δολάρια για κάθε ψυχή, παιδί, γυναίκα ή άνδρα και που έκανε εκατομμύρια τα οποία μέσω των διεθνών κυκλωμάτων μετέφερε στο Βανουάτου, φαντασθείτε να επιτραπεί σ΄ αυτόν να τα φέρει νόμιμα στη χώρα μας. Και όχι μόνον αυτό, αλλά να του δώσουμε και κίνητρα να επενδύσει το βρώμικο αυτό χρήμα σε μια περιοχή.
Θα γίνει αυτόματα ο μεγαλοτοπάρχης της περιοχής. Αυτός ο δουλέμπορας θα καθορίζει τις τύχες μας, θα δίνει εργασία, θα ενισχύει την ακροδεξιά, θα αποκτήσει τέτοια ισχύ, ώστε να συνεχίσει τις καλές και αγαθές δραστηριότητές του. Θα είναι ο μάγκας που παρανόμησε και το Κράτος επιβράβευσε την παρανομία του. Και βέβαια δεν θάχει κανένα πρόβλημα να ξαναεκμεταλλευθεί όλους τους καταπιεσμένους. Τους μετανάστες, αλλά και τους νεόπτωχους της χώρας μας.
Μπρρρρ

3 σχόλια:

  1. Θα μπορούσες να το πεις απλώς ΛΑΟΣ, όπως είναι το σωστό και να αφήσεις τους αναγνώστες σου να βάλουν όπου θέλουν τον τόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν μέρει ορθόν.
    Και τούτο διότι δεν αναγκάζω τους αναγνώστες μου να βάζουν τον τόνο όπου θέλουν. Εγώ όμως θα επιμένω να το λέω Λάος.
    Και κάτι ακόμα. Δεν πιστεύω ότι θα το αναφέρουμε Λάος ή Λαός για πολύ ακόμα. Η ακροδεξιά ως αυτόνομη δύναμη στη χώρα έφθασε, κατά τη γνώμη μου, στην κορυφή της και από εδώ και στο εξής θα αρχίσει η ραγδαία αποδυνάμωση του εν λόγω κόμματος. Θεω΄ρω ότι θα είναι η τελευταία είσοδός του στην Ελληνική Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή