Μόνος ολομόναχος




Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Ο Θ, ο Ι, ο Κ, ο Λ, η Μ, ο Ν και ο Ξ

Ο ΘΗΤΑ ισχυρίζεται ότι αγαπάει τη Ελλάδα περισσότερο και από την οικογένειά του. Υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις. Υποστήριξε, μαζί με δεξιούς, εθνοπασόκους και αντιαμερικανούς αριστερούς με πάθος Μιλόσεβιτς και Κάρατζιτς, στο πόλεμο των Ορθοδόξων κατά των αλλοθρήσκων. Πιστεύει ότι πρέπει να αγωνιστούμε για να πάρουμε πίσω την πατρίδα από τους λαθρομετανάστες. Εργαζόταν καθημερινά πόρτα σε μεγάλο ξενυχτάδικο.  Σήμερα με την κρίση, τα μεροκάματα έχουν περιορισθεί σε δύο εβδομαδιαίως. Είναι ο αρχηγός της κερκίδας των φανατικών μεγάλης ομάδας. Υπήρξε στην ομάδα υπασπιστών του μεγάλου προέδρου. Δυστυχώς γι΄αυτόν μετά από κάποια φαινόμενα χουλιγκανισμού, απομακρύνθηκε από τους επί πληρωμή υπασπιστές του αρχηγού. Στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ψήφιζε Νέα Δημοκρατία. Τώρα ψήφισε Κοινωνικό ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
Ο ΓΙΩΤΑ βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους εξαθλίωσης. Τα προηγούμενα χρόνια δούλευε με καλό μισθό ως υπάλληλος μεγάλης εταιρίας. Η σύζυγός του βοηθούσε την οικογενειακή της επιχείρηση, που ήταν ένα μεγάλο λουλουδάδικο σε  βόρειο προάστιο της Αθήνας. Ο ΓΙΩΤΑ έχει απολυθεί από τη δουλειά του. Η επιχείρηση του χρωστάει και πέντε μισθούς και δεν του έδωσε και αποζημίωση απόλυσης. Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος. Το λουλουδάδικο έκλεισε αφήνοντας χρέη. Η οικογένεια του ΓΙΩΤΑ αναγκάσθηκε να αφήσει το σπίτι στα ΒΠ και όλοι μαζί γύρισαν στο πατρικό στην Αργολίδα. Τα παιδιά πλέον άφησαν το ιδιωτικό σχολείο και πάνε στο δημόσιο. Η οικογένεια ζει μοιραζόμενη τη σύνταξη των παππούδων. Ο ΓΙΩΤΑ είχε ψηφίσει το Μητσοτάκη, διότι ο Ανδρέας το είχε παρακάνει, μετά τον καλό άνθρωπο το Σημίτη, τον οποίο  και αυτόν εγκατέλειψε διότι τον θεώρησε υπεύθυνο που έχασε τα χρήματά του στο Χρηματιστήριο. Μετά τον Καραμανλή ξαναψήφισε ΠΑΣΟΚ και το Γιώργο, που έλεγε ότι χρήματα υπάρχουν. Σήμερα θεωρεί  προδότες της Ελλάδας τους Πασόκους και τους Νεοδημοκράτες. Ποτέ του δεν διανοήθηκε ότι και αυτός έχει τις ευθύνες του,  ως πολίτης που δεν έκανε απολύτως τίποτα για τη χώρα και την κοινωνία και λειτουργούσε μόνον για την πάρτη του Τώρα προβληματίσθηκε μεταξύ Καμμένου και Τσίπρα, αλλά τελικά αποφάσισε να ψηφίσει τους Ανεξάρτητους Ελληνες, αφού ο Αλέξης δεν θέλει να διώξει τους λαθρομετανάστες, που στερούν δουλειές από τα δικά μας παιδιά.
Ο ΚΑΠΑ είναι τουριστικός επιχειρηματίας. Βλέπει τις δουλειές του από τον εσωτερικό τουρισμό να έχουν πέσει κατακόρυφα. Ο ΚΑΠΑ πάντοτε υποστήριζε εκσυγχρονιστές με τη λογική ότι αυτές οι πολιτικές θα δώσουν φτερά στην επιχείρησή του. Υποστήριξε με πάθος το Σημίτη. Μετά πίστεψε τις Καραμανλικές εξαγγελίες περί ανασυγκρότησης του κράτους εκ βάθρων. Απογοητεύτηκε και με τον άχρηστο, που τον κάναμε Πρωθυπουργό και ξαναγύρισε στον ΓΑΠ και στις ιδέες του για τα ιντερνέτια και τα opengov. Σήμερα πίστεψε σε αυτόν τον απίθανο τύπο που έγινε πολιτικός για να διώξουμε τους πολιτικούς Ο ΚΑΠΑ ψήφισε Τζήμερο
Ο ΛΑΜΔΑ πάντοτε και λόγω οικογενειακής παράδοσης ψήφιζε αριστερά. Στην αρχή ήταν ένας πιστότατος Κνίτης που τσακωνόταν με κάθε αναθεωρητή για τον Ζίφκοφ, τον Γιαρουζέλσκι, τον Κοσσίγκιν και τους άλλους γέροντες και στρατοκράτες. Και μετά το τείχος έπεσε. Και ο Χαρίλαος έδωσε τα χέρια με τον Λεωνίδα. Ο ΛΑΜΔΑ έμεινε άφωνος. Εν τω μεταξύ είχε διορισθεί στο δημόσιο και του ήλθε και η κληρονομιά του πεθερού που ήταν εργολάβος-αντιπαροχέας. Η κληρονομιά δεν ήταν σπίτια. Ήταν χρυσές λίρες και καταθέσεις στο εξωτερικό. Του κάθησε καλά ο ενιαίος Συνασπισμός. Που να μπλέκουμε τώρα με λαϊκές εξουσίες. Έτσι όποιοι δεν ήξεραν λεπτομέρειες απόρησαν που ο ΛΑΜΔΑ παρέμεινε στο Συνασπισμό ακόμα και όταν η Αλέκα και οι άλλοι τα μάζεψαν και έφυγαν. Παρέμεινε βέβαια αριστερός και πιστός οπαδός του Παναγιώτη (Λαφαζάνη). Πριν από τις εκλογές κάποιες γενναίες καταθέσεις του εστάλησαν στο Υποκατάστημα της μεγάλης μας τραπεζικής φίλης στη Μάλτα!!! Ο ΛΑΜΔΑ πανηγύριζε με το αποτέλεσμα των εκλογών για δύο λόγους. και για το μεγάλο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ  και για το μεγαλύτερο της Νέας Δημοκρατίας.
Η ΜΙ  είναι δεσποινίς ετών εβδομήκοντα. Ζει στο Κολωνάκι και περνάει τα πρωινά της μεταξύ κομμωτηρίου και Πλατείας Κολωνακίου. Πού και πού επισκέπτεται και τον τόπο καταγωγής της στην Πελοπόννησο. Είναι άγαμη θυγατέρα στρατηγού. Εδώ και σαράντα τρία χρόνια λαμβάνει στρατηγική σύνταξη, επειδή ποτέ δεν παντρεύτηκε. Το γεγονός ότι έπρεπε να μείνει άγαμη ήταν μια καλή ευκαιρία για τη ΜΙ για να ζήσει τη ζωή της. Ο περίγυρός της, οι ξαδέλφες της, τα συμφέροντά της ήταν πάντοτε με την ΕΡΕ, το πουλί της επταετίας, τον ωραίο άνδρα Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον οποίο και είχε συναντήσει τρεις τέσσερες φορές. Η ΜΙ δεν χρειάσθηκε να σκεφτεί τί θα ψηφίσει. Αυτό είναι δεδομένο. Νέα Δημοκρατία και σταυρό στον σερ Δημήτριο Αβραμόπουλο και τη μεγάλη κυρία του Κολωνακίου Φωτεινή Πιπιλή.
Ο πατέρας του  ΝΙ είχε αποκτήσει την άδεια ταξί από την εποχή της χούντας. Ο ΝΙ ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση και έγινε και αυτός ταξιτζής. Τα πρώτα χρόνια ήταν στο τιμόνι πάνω από δέκα ώρες. Μετά πήρε και βοηθούς. Αργότερα ως παλαιός ταξιτζής εισήλθε και στο μαύρο κύκλωμα των μεταβιβάσεων των αδειών ταξί. Ο ΝΙ δεν είχε ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ούτε καν το 81 με το ραντεβού με την ιστορία. Τώρα άρχισε να το μισεί θανάσιμα. θα μπορούσε να τον σκοτώσει τον Ραγκούση αν τον έβλεπε μπροστά του. Ο Αλέξης καλά τα έλεγε. Δεν τον ένοιαζε που έλεγε όχι στην απελευθέρωση με τη λογική ότι ποτέ του δεν είπε ναι στο οτιδήποτε. Του αρκούσε  που έλεγε όχι. Ακόμα και η Αλέκα, καλά τα έλεγε, να μην έλθουν οι μεγάλες εταιρίες που θα έδιωχναν τους φτωχούς μεροκαματιάρηδες ταξιτζήδες. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο ΝΙ εργάσθηκε τουλάχιστον  τριάντα ώρες τον τελευταίο χρόνο, όταν οι οδηγοί του αρρώστησαν. Ο ΝΙ είναι πιστός στον συνδικαλιστή με τα βαμμένα  κόκκινα μαλλιά, αλλά και με τον άλλον τον Τζωρτζάκη των φορτηγατζήδων που κατέβηκε με τον Καμμένο. Ο ΝΙ ψήφισε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο ΞΙ είναι μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Από τη δουλειά του και τις πράσινες διασυνδέσεις έχει κάνει μια μικρή περιουσία.Χέζεται επάνω του με την ιδέα ότι θα γυρίσουμε στη δραχμή. Ο ΞΙ, το μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με χέρι τρεμάμενο πίσω από το παραβάν ψήφισε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για να μην βγει πρώτο κόμμα ο μισητός ΣΥΡΙΖΑ

2 σχόλια:

  1. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στη συγκυβερνηση της υποταγης στους γερμανους και τις λοιπες δυναμεις κατοχης.εχουμε πολεμο οικονομικης υποταγης της χωρας.το σχεδιο των γερμανων ειναι η φτωχοποιηση των ελληνων ωστε να κυριαρχησουν επι της χωρας οπως ευστοχα γραφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ.ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ?????????????????????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή