Μόνος ολομόναχος




Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ο χορός των εταιριών που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες καλά κρατεί

Οι εταιρείες «Ευρωσύμβουλοι Ανώνυμη εταιρεία Συμβούλων Ανάπτυξης και Τεχνολογίας» της Θεσσαλονίκης και η «Attica Bank Properties Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων», επελέγησαν μετά από διαγωνισμό ως ανάδοχοι του έργου που περιλαμβάνει την εκπόνηση μελέτης και την επιλογή, μετά από διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό, συγκεκριμένου επενδυτικού σχήματος, στο οποίο θα παραχωρηθεί η μακροχρόνια παραχώρηση της διαχείρισης και της εκμετάλλευσης του ακινήτου που στεγάζει το Μακεδονία Παλλάς.

Η σχετική σύμβαση υπεγράφη στις 13 Ιουλίου 2012 και σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ), το αντικείμενο του έργου συνίσταται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και στην εν γένει υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικής & Στέγασης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σε εξειδικευμένα τεχνο-χρηματοοικονομικά θέματα, που αφορούν κυρίως στην επαναμίσθωση του ακινήτου που στεγάζει το ξενοδοχείο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ».

Η ανάδοχος ένωση εταιρειών θα εκκινήσει τις απαιτούμενες ενέργειες του έργου με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και θα βρίσκεται στη διάθεση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για όλο το χρονικό διάστημα μέχρι και την ολοκλήρωση των εργασιών που την αφορούν, αλλά όχι περισσότερο από 12 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.



Πηγή:www.capital.gr
Εμένα αυτά με τζοχαδιάζουν. 
Να, να  μισθώσει ένα ξενοδοχείο του ευρύτερου δημόσιου τομέα ένας ιδιώτης και ας ουρλιάζει η Ζωή. Ναι να μεταβιβασθεί το ξενοδοχείο στην τιμή που θα καθορίσει η αγορά μέσα από διαφανείς διαδικασίες, όσο χαμηλή και αν είναι αυτή, αρκεί να ξαναλειτουργήσει μια επιχείρηση, να δώσει δουλειά στον κόσμο και να προσθέσει έσοδα στο κράτος μέσω της φορολογίας και ας φωνάζει ο Στρατούλης ότι θα στείλει κόσμο στις φυλακές. Όμως είναι, θεωρώ, απαράδεκτο να προσλαμβάνεται  όχι μόνον μία αλλά δύο εταιρίες μελετών για να προετοιμάσουν το διαγωνισμό εκμίσθωσης. Επιτέλους ας τον διώξουν από το ΙΚΑ τον ταμία του ΠΑΣΟΚ.
Σιγά τα ωά. Οι υπηρεσίες του ΙΚΑ, οι δικηγόροι του, με τη βοήθεια του Κράτους και του ΤΑΙΠΕΔ θα ήταν πανεύκολο να προετοιμάσουν το διαγωνισμό χωρίς οι συμβαλάτορες να πρέπει να εισπράξουν από ένα καταχρεωμένο ασφαλιστικό ταμείο ένα μάτσο λεφτά για μηδαμινές υπηρεσίες.
ΔΗΜΑΡ με ακούς;


Και κάτι ακόμα. Με τα ΞΕΝΙΑ του Ναυπλίου θα ασχοληθεί σοβαρά  κανείς;

1 σχόλιο:

  1. Καλημερα ! Οντως ειναι πανευκολο για τις νομικες υπηρεσιες του Ιδρυματος να κανουν την δουλεια του συμβουλατορα με τον μισθο που παιρνουν και τα ουσιαστικα προσοντα ; Αν ναι τοτε γιατι οι θιγεντες απο τις αποφασεις του Ιδρυματος ξεσκιζουν τους δικηγορους του σε επιπεδο Εφετειου και Συμβουλιου Επικρατειας .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή