Μόνος ολομόναχος




Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Βρεφονηπιακοί και η σιωπή του Δημάρχου

Διατυπώθηκε στο site της άλλης πρότασης μια πρωτοφανής ερώτηση. Ότι στο διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ που έγινε για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, από τα 23 άτομα που περιείχε ο προσωρινός πίνακας προς πρόσληψη, απορρίφθηκαν από τον ΑΣΕΠ  οι 19. Με άλλα λόγια για 19 από τα 23 άτομα έγινε "λάθος" στον υπολογισμό των μορίων.
Περίμενα άμεση απάντηση από τον ίδιο το Δήμαρχο που να αρνείται το γεγονός. Είναι δυνατόν να είναι αληθινή η είδηση και να έγινε ολοκληρωτική νόθευση των κριτηρίων; Απίστευτα ρουσφέτια αν είναι αληθινό το γεγονός, που δεν έχει μέχρι σήμερα αρνηθεί ο Δήμαρχος. Παίζουν στις πλάτες των ανέργων που ζητάνε μια δουλειά. Μικροκομματικές σκοπιμότητες οδηγούν στο τελικό κλείσιμο των Σταθμών και στην απόγνωση των γονέων.
Αλήθεια ο Δήμαρχος θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη δεξιά, έχοντας στις πλάτες του την κατηγορία, ότι νόθευσε ένα διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ; Και αφού τελικά η δημοτική αρχή δεν απαντάει στην κατηγορία ότι δεν κατάφεραν να κάνουν σωστά τις απλές  προσθέσεις και τους απλούς πολλαπλασιασμούς των μορίων, μήπως τελικά μπορεί να μας δώσει τον αναλυτικό κατάλογο των παιδιών που έγιναν δεκτά στους Παιδικούς Σταθμούς, τον κατάλογο των παιδιών που δεν έγιναν δεκτά και τους λόγους και τα κριτήρια βάσει των οποίων δεν έγινε δεκτή η αίτησή τους;
Θα συνεχίσει η δημοτική αρχή να αρνείται να δώσει εξηγήσεις;
Σήμερα που έχουν κλείσει οι Σταθμοί, αμείβεται ο Πρόεδρος του ΔΣ ή θα λάβει κάποια στιγμή μισθό για τις υπηρεσίες του; Έτσι για να γνωρίζουν οι πολίτες της πτωχευμένης χώρας με τους κουτσουρεμένους μισθούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου