Μόνος ολομόναχος




Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Με αυτούς εγώ δεν συναγανακτώ

Φωτογραφία μετανάστη, που καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση στον Άγιο Παντελεήμονα.
Με τους ακροδεξιούς δεν θέλω να έχω καμία σχέση. Δεν θέλω να είμαι στην ίδια πλατεία, συναγανακτισμένος με αυτούς.
Διάβασα και το άλλο "Επίθεση χτες βράδυ σε 15 μέλη του ΚΚΕμλ στο Σύνταγμα από μια ομάδα περιφρούρησης, η οποία ενοχλήθηκε από την οργανωμένη παρουσία κόμματος και την επιγραφή «Χώρος αριστερά στην πλατεία». Άρχισαν τα όργανα;" Δεν μπορώ να συναγανακτήσω με ανθρώπους που  εκφράζουν μία απολιτίκ και ακραία αντικομματική συμπεριφορά. Η ύπαρξη και η ελεύθερη λειτουργία των  κομμάτων είναι σημαντική για τη δημοκρατία μας. Ε ρε άνθρωποι όχι και να απαγορεύουμε στο ΚΚΕ μλ, να λένε ότι είναι αριστεροί. Ποιοί είστε και από πού αντλείτε το δικαίωμα της απαγόρευσης του λόγου και της έκφρασης; 

12 σχόλια:

  1. Και ποιος ασχολείται αν θα αγανακτήσεις εσύ.

    Σιγά μην ασχολήθείς και αναλύσεις τις ανησυχίες, τον τρόπο οργάνωσης και τα αιτήματα της πλέμπας.

    Γνωστή λαϊκίστικη τακτική, απομονώνουμε κάποιες τριτεύουσες προβληματικές πλευρές ενός πολιτικού γεγονότος και τις αναγάγουμε σε βασικές και κυρίαρχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρωτάς το ποιός ασχολείται αν αγανακτώ εγώ;
    Απάντηση: Εσύ ασχολείσαι αφού εσύ απαντάς στην ανάρτησή μου. Για σκέψου το. Αν δεν ασχολείτο κανείς δεν θα ασχολιόσουν και εσύ.
    Τώρα εάν είναι λαϊκισμός το να δέρνουμε μετανάστες, το να κάνουμε επίθεση σε ένα κόμμα (ΚΚΕ μλ), το οποίο ανεξάρτητα αν διαφωνεί ή συμφωνεί κάποιος μαζί του, έχει μια ιστορία αγώνων δεκαετιών, το εάν τα φαινόμενα αυτά είναι βασικά ή τριτεύοντα εδώ διαφωνούμε. Το αυγό του φιδιού .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πεμπτεύουσας σημασίας ήταν η συμμετοχή της ακροδεξιάς τις πρώτες μέρες του ξεσπάσματος, δεν καθόρισε τίποτα. Σιγά τη βαρύνουσα σημασία που έχει το πέσιμο στο μλ. Πλευρίτσες είναι αυτές μη λαϊκίζεις. Δεν πιάνεις τη σημασία του ξεσπάσματος είσαι εκτός.
    Στο δημοτικό συμβούλιο τα λέγες με ακροδεξιούς και οπαδούς του ΛΑΟΣ. Αμ που ήθελες να συμμαχήσεις και με το ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές, το συνοδοιπόρο του ΛΑΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα σεβη μου μεγαλε Αιρεσιαρχα !Συμφωνω με τη τοποθετηση σας.Ομως ποιο αυγο φιδιου ?Εδω μυριαδες ωα -οφεων η πουλερικων,quien sabien ?-εκτοξευονται επι των κεφαλων ημων των μελωδουντων πεφωτισμενων μεταρρυθμιστων του Μνημονιου (μεθ'ων κατατασσω και υμας τους ακομη φεροντας τον φερετζεν Κουβελιωδεις αναπαλαιωτας,καθ'οτι ο κοσμος το εχει τυμπανον),απο του τρικυμιωδους οχλικου τσουναμεως που αγεται και φερεται απο τον Μυκην,τον σοφιστη Περεγρινο(η) και τον Pelegrino (τον γαιδαρο του Πεπιτο Γκονζαλες)και απειλει να κανει την χωρα Ουγανδα.ΝΑ ΑΛΛΑΞΩΜΕΝ ΛΑΟΝ,ΝΑ ΑΛΛΑΞΩΜΕΝ ΛΑΟΝ .Θεοδωρα-Αντουανεττα Μπακογιαννη-Παντεσπανη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι'εγω συμφωνω με το Μεγαλο Αιρεσιαρχη, συγνωμη,το Κωστα ηθελα να πω. ΓΟΥ.ΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε κ.Κωστα Αιρεσιαρχη. Ομολογω οτι με μπερδεψατε.Παρακολουθωντας την ιστοσελιδα της ΔΗΜΑΡ,διαβασα οτι σε συνεντευξη του στον Ιωνα Τσωχο (Δευτερα 30 Μαη)ο Φ.Φ.Κουβελης δηλωσε επιδοκιμαστικα, με περισση ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ ,οτι...¨οι αγανακτισμενοι Ελληνες πολιτες γεμιζουν τις πλατειες ενω ΠΕΤΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ εξω στελεχη κομματων που πανε να παρεισφρησουν¨...Ειπατε τιποτα,παρακαλω ?..............Λαλημενος ΔΗ.ΜΑΡ.ΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τωρα που το σκεφτηκα καλυτερα,μαλλον ο Κουβελης εχει δικιο.Δεν με παρεξηγεις ,ε Κωστα ?συγνωμη,Μεγαλε Αιρεσιαρχα ηθελα να πω.ΓΟΥ.ΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τωρα που το σκεφτηκα καλυτερα,μαλλον ο Κουβελης εχει δικιο.Δεν με παρεξηγεις ,ε Κωστα ?συγνωμη,Μεγαλε Αιρεσιαρχα ηθελα να πω.ΓΟΥ.ΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Θεοδωρα-Αντουανεττα Μπακογιαννη-Παντεσπανη.
    Τι πίνεις επιτέλους
    και δεν το δίνεις ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Λαλημένο ΔΗ.ΜΑ.ΡΑ
    Την ερώτηση που έκανε ο δημοσιογράφος στον Κουβέλη την μετέτρεψες σε δήλωσή του. Κάτι από Γκέμπελς βρωμάει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ΨΕΜΜΑ εχει κοντα ποδαρια Ανωνυμε Γκαιμπελισκο !!! Ο καθενας μπορει να παει στην ιστοσελιδα της ΔΗΜΑΡ και να δει οτι η φραση ειναι στην ΑΠΑΝΤΗΣΗ και οχι στην ΕΡΩΤΗΣΗ....Λαλημενος ΔΗ.ΜΑΡ.ΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ντροπή σου Λαλημένε ΔΗΜΑΡΑ
    Η συνέντευξη δόθηκε στο Αγγελιοφόρο
    Μπορείς να τη διαβάσεις στο http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=10&artid=94930
    Αν ήσουν λίγο ξύπνιος θα καταλάβαινες ότι αυτά που έβαλες στο στόμα του Κουβέλη ήταν η ερώτηση και όχι η απάντηση.
    Και αν ήσουν περισσότερο έξυπνος θα είχες αντιληφθεί ότι η φράση "ΠΕΤΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ" μπορεί να ανήκει στο δικό σου λεξιλόγιο αλλά όχι στου Φώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή