Μόνος ολομόναχος




Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ιθυοκαλλιέργειες και Δήμαρχος Ναυπλιέων

Διάβασα στον ιστότοπο parapolitikaargolida.gr την εξής ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Μανιάτη:
"Ανακοινώνεται ότι μετά από πρωτοβουλία του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννη Μανιάτη, την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 και ώρα 14.00, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού ΠΕΚΑ κ. Ν. Σηφουνάκη και τους Δημάρχους Επιδαύρου, Ναυπλίου και Ερμιονίδας, προκειμένου να συζητηθεί το Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης Ιχθυοκαλλιεργειών στην περιοχή της Αργολίδας."
Απ΄όσο γνωρίζω το θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών δεν έχει συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων. Πιστεύει κανείς ότι έχει να προσφέρει το ο,τιδήποτε στο διάλογο προσωπικά ο Δήμαρχος Ναυπλιέων; Πιστεύει κανείς ότι έχει συζητήσει με την παράταξή του και τους δημοτικούς του Συμβούλους; Ότι έχει ενημερωθεί από τους ιχθυολόγους της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας; Ότι έχει μελετήσει το Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης Ιχθυοκαλλιεργειών; Ότι γνωρίζει τι προβλέπεται για τη θαλάσσια περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων; Ότι έχει συζητήσει το θέμα με τους ενδιαφερόμενους φορείς; Ότι έχει ενδιαφερθεί για το γεγονός ότι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορά μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στην περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων δεν εφαρμόζεται; Ότι έχει συζητήσει το θέμα με κάποιον από τους πέντε ειδικούς συμβούλους του που εμείς πληρώνουμε;
Έχω κάνει έντονη κριτική στον κ. Μανιάτη. Τον δικαιολογώ όμως διότι, είναι βέβαιο, ότι δεν θα βρει καμία ανταπόκριση στο διάλογο που προκάλεσε από το φίλο του Δήμαρχο Ναυπλιέων. Τον δικαιολογώ διότι είναι αναγκασμένος να  διερευνά, σκέπτεται και να αποφασίζει μόνος του. Βέβαια θα πει κάποιος ότι όπως έστρωσε έτσι θα κοιμηθεί. Και οι πράξεις του οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια στην εκλογή ενός πολιτικά ανεπαρκή δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου