Μόνος ολομόναχος




Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Πλάσμα

Τί είναι το πλάσμα; Το αποτέλεσμα του πλάθω, δημιούργημα, γυναίκα εξαιρετικά όμορφη, άνδρας ομοφυλόφιλος εξαιρετικά όμορφος, κάποιος εξωγήινος,το ρευστό μέρος του αίματος όπου βρίσκονται τα αιμοσφαίρια και τα αιμοπετάλια.
Γύρω στο 1978 έμαθα ως φοιτητής και το "πλάσμα δικαίου", χαρακτηριστικό παράδειγμα του οποίου είναι ένα έμβρυο που κληρονομεί τους γονείς του παρότι δεν έχει γεννηθεί.
Λίγο αργότερα έμαθα και από τον ΛΕΠΑ και το "ωραιότερο πλάσμα του κόσμου που είσαι εσύ" (εκείνη το γνωρίζει ότι τη θεωρώ το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου).
Όλα αυτά ωραία και καλά.... Ομως από πέρσι μάθαμε και άλλο πλάσμα. "Το πλάσμα του Καρνάβαλου". Έχετε ακούσει ποτέ στη ζωή σας μεγαλύτερη μπούρδα. Άκου πλάσμα Καρνάβαλου!! Τί στο διάολο και πού ξανακούστηκε "πλάσμα καρνάβαλου".
Υποθέτω ότι επειδή κάποιοι αντιλήφθηκαν την καρακιτσαρία του Καρνάβαλου του Ναυπλίου, αποφάσισαν να τον αλλάξουν. Τον σκότωσαν και ξαφνικά γεννήθηκε το "πλάσμα" του. Και εμείς το χάφτουμε σα χάνοι. Άκου πλάσμα Καρνάβαλου!!
Αυτό που έχω να πω είναι ότι καλύτερη είναι η καρακιτσαρία που όλοι τη γνωρίζουμε,την καταδικάζουμε ή την αποδεχόμαστε ή και μας αρέσει και αποπάνω (π.χ. Γουόρχολ) παρά συνδυασμός καρακιτσαρίας και ψευτοκουλτούρας. Άκου πλάσμα Καρνάβαλου!!
Αλλά για τα πλάσματα τα οποία εγώ και εσείς και οι δημότες και οι φορολογούμενοι όλοι μαζί αδρά πληρώνουμε θα επανέλθω αύριο με συγκεκριμένα στοιχεία της ακουμπηχτερής και λυπητερής μας, που κανείς δεν σας αποκαλύπτει.
Ζήτω τα αιρετικά αντικαρναβαλικά που θα σας τα πουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου