Μόνος ολομόναχος




Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Σχόλιο τρίτο: Οι καπναποθήκες

Με πρόλαβε ο Μπάμπης και έβαλε σχόλιο στο blog της άλλης πρότασης για τις καπναποθήκες, που προορίζονται να στεγάσουν το δύσμοιρο 5ο δημοτικό σχολείο Ναυπλίου.
Εγώ όμως έχω να τα πω τελείως διαφορετικά. Αυτό είναι το πλεονέκτημα νάχει κάποιος το δικό του προσωπικό blog. Εκπροσωπεί και εκφράζει μοναχά τον εαυτό του και λίγο τον νοιάζει τί αντίκτυπο μπορεί να έχει αυτό που γράφει.
Δεν μας τα είπες λοιπόν όλα φίλε Μπάμπη.
Ξέχασες να πεις ότι εδώ και χρόνια εσύ ήσουν πούχες προτείνει να γίνουν οι καπναποθήκες σχολείο.
Ξέχασες να πεις ότι τον πρώτο καιρό είτε δεν σε άκουγαν οι αρμόδιοι, είτε χλεύαζαν την πρότασή σου.
Ξέχασες να πεις ότι ακόμα και όταν άρχισε η πρότασή σου να γίνεται αποδεκτή και πάλι οι αρμόδιοι άργησαν μερικά χρονάκια να αποφασίσουν, να ζητήσουν, να πιέσουν και τελικά να αποκτήσουν τη χρήση των καπναποθηκών (πανηγυρίζοντας μάλιστα για τη σπουδαία επιτυχία τους).
Πολύ ευγενικά τα είπες ότι επί κάμποσους μήνες αδρανούσαν και δεν έκαναν τίποτα με το αιτιολογικό ότι μόνο η Νομαρχία μπορεί να αναθέσει το έργο. Πολύ ευγενικά είπες ότι και πάλι εσύ ήσουν που τους έλεγες ότι μπορούμε να αναθέσουμε τις μελέτες, όπως κάναμε και με το Λύκειο και πάλι δεν σε άκουγαν.
Ξέχασες να πεις ότι αυτοί που τότε τίποτα δεν έκαναν μας κατηγόρησαν και αποπάνω για την απόφαση-μπούρδα που έλαβαν πριν από εξη μήνες (και την οποία δεν υπερψηφίσαμε), που τίποτα δεν έλεγε, παρά εξέφραζε ευχές.(να σας πως εγώ ευχές να δουν και τα μάτια σας).
Σε τελική ανάλυση ξέχασες να πεις ότι οι υπεύθυνοι για την καθυστέρηση κάποιων χρόνων είναι πρώτα και κύρια οι κκ Κωστούρος και Αναγνωσταράς (της ομάδας του Βραδυποριακού).
Σου τα λέω λοιπόν διαδικτυακά, φίλε Μπάμπη.
Εσύ θα τα γράφεις και θα τα λες σεμνά και ταπεινά και μετά θα αναλαμβάνω εγώ να τα πω ακριβώς έτσι όπως θάπρεπε, ή έστω όπως αισθάνομαι πως θάπρεπε να τα λέμε.

1 σχόλιο:

  1. μάλλον κάνεις λάθος ότι οι συγκεκριμένοι είναι της ομάδας του Βραδυποριακού. Μάλλον του Ταλαιπωριακού είναι με την ταλαιπωρία που έχουμε υποστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή