Μόνος ολομόναχος




Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Θα γίνουν ανεκτοί αυτοί στα δημοτικά δρώμενα;

Είδα σήμερα στο γιουτιούμπι τη δήλωση  που έκανε ο Αντιδήμαρχος Ναυπλίου στο δημοτικό συμβούλιο σε σχέση με το ψήφισμα που πρότεινε ο κ. Γκιόλας για το θέμα της Χρυσής Αυγής και το οποίο δεν ψήφισαν, απ΄ότι πληροφορήθηκα, τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Αντιπαρέρχομαι τα όσα λέει ο Αντιδήμαρχος για τις κουκούλες.
Επισημαίνω ότι ο Αντιδήμαρχος δεν δηλώνει ότι καταδικάζει τη Χρυσή Αυγή, αναμένοντας, όπως είπε, την απόφαση της δικαιοσύνης και ότι καταδικάζει μόνον το γεγονός της δολοφονίας χωρίς όμως  "να μπαίνει στο τριπάκι το πολιτικό" Υπενθυμίζω παράλληλα ότι και η Χρυσή Αυγή έχει καταδικάσει το γεγονός της ανθρωποκτονίας και ότι ο Κασιδιάρης συμφώνησε με την πρόταση Παπαδημούλη για τήρηση ενός λεπτού σιγής μέσα στο Κοινοβούλιο (ορθώς ο κ. Παπαδημούλης απέσυρε την πρότασή του που θα οδηγούσε σε πλήρη ευτέλιση της απότισης φόρου τιμής).
Κύριε Δήμαρχε, η μπάλα είναι στο δικό σας πεδίο πλέον. Πείτε μας ανοιχτά και ξεκάθαρα. Θα ανεχτείτε τη συμμετοχή στο συνδυασμό σας, όλων αυτών των πολιτών, που δεν καταδικάζουν τις πράξεις της Χρυσής Αυγής; Η απόφαση του Δικαστηρίου, πάνω στις διώξεις που έχουν ασκηθεί δεν πρόκειται να εκδοθεί μέχρι τις δημοτικές εκλογές. Κύριε Δήμαρχε. Προτίθεστε να  περιλάβετε στο συνδυασμό σας, όλους αυτούς που καταδικάζουν μεν την ανθρωποκτονία, αλλά αρνούνται με επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο να στραφούν κατά της Χρυσής Αυγής; Δικαίωμά σας να το πράξετε. Σε αυτήν όμως την περίπτωση αποτελεί δικαίωμα  και υποχρέωση συνάμα κάθε δημοκράτη να στραφεί πολιτικά εναντίον σας και να ζητήσει την πολιτική απομόνωσή σας και την καταψήφισή σας.
Απευθύνω το ίδιο ερώτημα και στον κ. Γραμματικόπουλο. Ας δώσει και αυτός μια ξεκάθαρη απάντηση.
Επαναλαμβάνω. Η δημιουργία ενός τρίτου πόλου (συνδυασμού), καθίσταται αναγκαία όσο ποτέ. Η αδράνεια κάποιων είναι προφανής. Επιτέλους. Ας πάρουν απόφαση ότι συνδυασμός Σαλεσιώτη και "άλλη πρόταση" δεν υφίστανται και ας ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις.

1 σχόλιο: