Μόνος ολομόναχος




Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

7 χρόνια. Αυτό άραγε δεν είναι είδηση;

Τα τοπικά ΜΜΕ ασχολούνται σήμερα με το νέο συνδυασμό the day after, που κατά βάση συνίσταται από υλικά της the day before, με άτομα του Τσουρνικού και Αναγνωσταρικού παρελθόντος μας, τα οποία παραμέρισαν τα υλικά του the day today, που ήσαν εξαφανισμένα από τις θέσεις της πρώτης σειράς των ακροατών.
Τα άτομα που ασχολούνται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ερίζουν για τον αριθμό των ακροατών των απόψεων του κ. Δημάρχου. Δεν ήσαν ούτε τριακόσιοι, όπως ισχυρίζονται οι εχθροί της ντέι άφτερ, αλλά ούτε και οκτακόσιοι που άκουσα άθελά μου να λέει συνεργάτης του Δημάρχου. Εγώ κατάφερα και τους μέτρησα έναν-έναν και τους βρήκα 667 (ένα βήμα παραπάνω).
Αστειεύομαι βέβαια, αφού στην εκδήλωση συμμετείχαν και ενεργοί πολίτες   .......... (Σιωπώ).
Τα Αθηναϊκά μεγάλα κανάλια, που εκπέμπουν με ψηλές "αντένες", ασχολούνται στα δελτία ειδήσεών τους με έναν εκνευριστικό τρόπο με ένα μόνο θέμα, που το παίρνουν από εδώ, το τεντώνουν από εκεί και το ξεσκίζουν.
Γκουγκλάρισα μόλις τώρα ένα όνομα καναλάρχη, γνωστού τοις πάσι και επεχείρησα να βρω κάποια είδηση, που να περιέχει αυτό το όνομα και επίθετο μέσα στις τελευταίες 24 ώρες. Τζίφος. Απολύτως τίποτα.
Και όμως η πολύ μεγάλη δικαστική είδηση ήταν μία χθεσινή καταδίκη σε επτά χρόνια κάθειρξη από τα Δικαστήρια του Ναυπλίου για κακούργημα.
Μα τσιμουδιά;
Κάποιος δημοσιογράφος να προβάλει την είδηση;
Κάποια ανεξάρτητη φωνή;
Κάποιος προοδευτικός πολίτης που διαμαρτύρεται για τις επαύλεις πάνω στο κύμα;
Κάποιος κατά τα άλλα λαλίστατος συριζέος; Και αυτοί να τα έχουν καλά;
Τίποτα;
Μόνον η ξανθή  "Μαρία" και οι χιλιοφορεμένες φάτσες της πρώτης σειράς της χθεσινής εκδήλωσης μας ενδιαφέρουν; Τουλάχιστον δεν επικεντρώνατε στις πίσω σειρές να δείτε και καμία φρέσκια φάτσα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου