Μόνος ολομόναχος




Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Συνέβη ούτως ή συνέβη άλλως;

Συνέβη ούτως;
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση που του έγινε να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αργολίδα, αφού έπρεπε να σεβασθεί τη ψήφο των δημοτών του Ναυπλίου που τον εξέλεξαν για τέσσερα χρόνια και όχι για ένα χρόνο και κάτι.
΄Η συνέβη άλλως;
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων υπέβαλε αίτηση να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας (χωρίς μάλιστα να παραιτηθεί αμέσως από Δήμαρχος), γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του την εντολή που είχε λάβει  στις δημοτικές εκλογές πριν από ένα χρόνο και κάτι.


Συνέβη ούτως;
Στη συναυλία κλασσικής μουσικής  που διοργάνωσε ο ΔΟΠΠΑΤ πριν από μερικές μέρες, έγινε σωστή προετοιμασία και η δαπάνη των δώδεκα χιλιάδων ευρώ έπιασε τόπο, αφού η αίθουσα του βουλευτικού ήταν γεμάτη και εκατοντάδες συμπολίτες μας απήλαυσαν τους τρεις καλλιτέχνες.
΄Η συνέβη άλλως;
Δαπανήθηκαν τέσσερις χιλιάδες ευρώ για κάθε έναν από τους τρεις θεατές που παρευρέθησαν στη συναυλία κλασσικής μουσικής.



Συνέβη ούτως;
Ο Πρόεδρος της Ν.Δ.  έκανε περιοδεία στην Αργολίδα και επισκέφθηκε, σχολεία, το Νοσοκομείο του Αργους, το Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου, αρχαιολογικούς χώρους και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου.  Ολοι οι διευθυντές, διοικητές, Πρόεδροι και εκπρόσωποι των υπηρεσιών  που επισκέφθηκε ο κ. Σαμαράς, ήσαν επιδεικτικά απόντες, εκτός από τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΤ (του αθλητικού κέντρου) που πιστός στις επάλξεις ήταν παρών και υποδέχθηκε τον κ Σαμαρά και τον ενημέρωσε για τις δραστηριότητες και τα προβλήματα του αθλητικού κέντρου Ναυπλίου
΄Η συνέβη άλλως;
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έκανε περιοδεία στην Αργολίδα και επισκέφθηκε, σχολεία, το Νοσοκομείο του Αργους, Αρχαιολογικούς χώρους, το Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου. Άπαντες  οι υπεύθυνοι των χώρων αυτών ήσαν παρόντες (ένας μάλιστα ήλθε από την Κόρινθο) εκτός από τον πρόεδρο του Αθλητικού Κέντρου ο οποίος ήταν απών και ήθελε ειδική πρόσκληση για να υποδεχθεί τον κ. Κουβέλη.



Συνέβη ούτως;
Κέρδισε στο ντέρμπι ο καλύτερος και χαρήκαμε τον αγώνα;
΄Η συνέβη άλλως;
Τα διαλύσαμε όλα, διότι τόσα χρόνια επιτρέπουμε αυτά που εκκρίνει η χολή να καλύπτουν τα αισθήματα για έναν καλό αγώνα



Συνέβη ούτως;
Τα δικαιολογημένα αισθήματα οργής και αγανάκτησης μετατράπηκαν σε γροθιά και σε διεκδίκηση και έτσι οι δεκάδες αγανακτισμένοι που αγωνίζονται και διεκδικούν εισήλθαν στο Επιμελητήριο του Αργους και έκαναν διάλογο για την ενέργεια και τις ανανεώσιμες πηγές, προβάλλοντας τις απόψεις τους και κατηγορώντας με επιχειρήματα τις κυρίαρχες κυβερνητικές λογικές
΄Η συνέβη άλλως;
Εισήλθαν με τσαμπουκά στο Επιμελητήριο και διέκοψαν, διότι έτσι γούσταραν,  την αποσβολωμένη ομιλήτρια για να καταγγείλουν τον απόντα Υφυπουργό Μανιάτη.



Συνέβη ούτως;
Ο βουλευτής της ΝΔ Ανδριανός τάβαλε με το κόμμα του, που έχει σκανδαλωδώς επιτρέψει να παραμένει ερείπιο το παλιό ΞΕΝΙΑ.
' Η συνέβη άλλως;
Ο βουλευτής της ΝΔ Ανδριανός, μόνο και μόνο για να μαζέψει κανένα ψηφαλάκι έκανε ερώτηση για το παλιό ΞΕΝΙΑ, ενώ πολύ καλά γνωρίζει (ή οφείλει να γνωρίζει), ότι με μια σκανδαλώδη τροποποίηση της αρχικής σύμβασης, έχει δοθεί το δικαίωμα στην μισθώτρια εταιρία να κρατάει το ΞΕΝΙΑ κλειστό.



Συνέβη ούτως;
Ο συγγραφέας του βιβλίου για την Ναυπλιακή Επανάσταση αμέλησε να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Ναυπλιέων, που τόσα πολλά έκανε για να οργανωθεί η εκδήλωση για τα 150 χρόνια από το σημαντικό γεγονός
΄Η συνέβη άλλως;
Ο συγγραφέας του βιβλίου για την Ναυπλιακή Επανάσταση ευχαρίστησε το Δήμαρχο Ναυπλιέων για την εκδήλωση, ενώ αυτός δεν είχε κάνει απολύτως (μα ντιπ για ντιπ) τίποτα. 

1 σχόλιο: