Μόνος ολομόναχος




Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Ο Κύριος Γραμματικόπουλος

Έλεγα να μην ασχοληθώ με τον όποιο υποψήφιο για το Δήμο που προέρχεται από τις μεγάλες αγκάλες του συνδυασμού που από το 1986 κυβερνά την πόλη μας με διάφορες εκδοχές. Τσούρνος, Χαραμής, Αναγωνσταράς, Γραμματικόπουλος, όλοι από τον ίδιο χώρο προέρχονται και ποτέ δεν είδα από κανέναν κάποια διαφοροποίηση από τη ρότα που έχει χαραχθεί.
Μέφαγε όμως το σαράκι και θα μιλήσω για την υποψηφιότητα Γραμματικόπουλου.
Μέχρις σήμερα η κριτική που κάνει στη δημοτική αρχή έχει επίκεντρο τη ΔΕΥΑΝ και το Πρόεδρό της, που, απότι φαίνεται, ο κ. Γραμματικόπουλος θεωρεί εύκολο στόχο.
Και έρχονται σήμερα κάποιες τοπικές εφημερίδες και επαινούν τον κ. Γραμματικόπουλο, ότι ξεσκέπασε και αποκάλυψε το θέμα του χαλασμένου χλωριωτήρα, όταν είναι γνωστό ότι τόσον η άλλη πρόταση, όσον και ο κ. Γκιόλας με συγκεκριμένο άρθρο του το είχε πτο πολλού αναφέρει.
Όμως δεν είναι το θέμα ποιός έκανε πρώτος την κριτική. Θεωρώ και δευτερεύον το τί λένε και ποιόν προβάλλουν οι τοπικές εφημερίδες.
Αυτό που θέλω να θίξω και να θυμίσω είναι η πορεία του κ. Γραμματικόπουλου σε σχέση με τη ΔΕΥΑΝ.
Η Επιχείρηση αυτή, θεωρώ ότι είχε ξεκινήσει σε λανθασμένες βάσεις από την εποχή που ιδρύθηκε. Έτσι σήμερα είναι καταχρεωμένη, δεν μπορεί να αποπληρώσει τα βάρη που έχει, σε αντίθεση με άλλες δημοτικές επιχειρήσεις νερού, που είναι κερδοφόρες. Επίσης λόγω της χείριστης διαχείρισης τόσα χρόνια (και όχι μόνον τώρα), το βασικό αγαθό που προσφέρει η επιχείρηση, το νερό, έχει πλήρως απαξιωθεί. Χρόνια τώρα είναι γνωστές οι "απώλειες" νερού. Χρόνια τώρα υπάρχουν απαιτήσεις της ΔΕΥΑΝ σε ιδιώτες και επιχειρήσεις που δεν εισπράττονται
Αυτά ή κάποια από αυτά ο κ. Γραμματικόπουλος τα "ανεκάλυψε' το τελευταίο εξάμηνο εν όψει υποψηφιότητάς του. Τίποτα δεν είχε πει όταν κατέβαινε με το συνδυασμό Τσούρνου, τίποτα δεν είχε πει όταν ήταν μηχανικός της ΔΕΥΑΝ. Τίποτα δεν είπε όταν την προηγούμενη τετραετία ήταν για δύο χρόνια Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. Τίποτα δεν είπε και την πρώτη διετία της παρούσας τετραετίας, περιμένοντας ότι ο κ. Αναγνωσταράς, όπως επίσημα, ρητά και φωναχτά είχε ανακοινώσει, δεν θα ήταν και πάλι υποψήφιος και έτσι θα μπορούσε ο κ. Γραμματικόπουλος να κληρονομήσει τη θέση του νυν Δημάρχου. Τώρα θυμήθηκε τα στραβά της ΔΕΥΑΝ, τώρα που απότι όλοι λένε ο κ. Αναγνωσταράς θα είναι και πάλι υποψήφιος.
Τώρα κάνουμε κριτική, εάν όμως αύριο ο κ. Αναγνωσταράς τηρήσει το λόγο του και δεν κατέβει και πάλι υποψήφιος, τότε θα δείτε ότι η κριτική ως δια μαγείας θα σταματήσει.
Αυτοί είναι. Τούς μάθατε;

15 σχόλια:

  1. Pesta vre Kwsta... Ta lew edw kai kairo se ola ta blog... Loipon o kosmos pleon exei ksypnhsei. Kserei ti paizetai. Vevaia th megalh zhmia thn kanei kai h Elsa pou tous exei aggaliasei olous aftous... Katse kai koita kai gela molis diapistwsei oti ta pososta tous pane pros ta katw tha erthei se sas...xaxaxaxa... Milame gia ton arrivista ths politikhs!!! Proxwrate paidia kai na kserete oti kai stelexh akoma kai ths Neas Dhmokratias einai mazi sas kai fysika osoi einai mazi sas einai anthrwpoi katharoi pou pistevoun oti agapate to Anapli kai tha prosferete me anidioteleia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά. Τι σας φταίει ο Γραμματικόπουλος; Ο άνθρωπος είναι αυτοδημιούργητος, έντιμος και ορεξάτος για δουλειά. Κι όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Ναυπλίου. Κοιτάξτε να μάθετε να κάνετε σοβαρή αντιπολίτευση γιατί όλο το Ναύπλιο σας αποκαλεί "το δεκανίκι του Αναγνωσταρά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά είστε άδικοι με τον Γραμματικόπουλο. Καταρχάς ο Γραμματικόπουλος ουδέποτε ήταν μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ν.. Ουδέποτε υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος επί Δημαρχίας Τσούρνου. Άλλωστε είναι γνωστό ότι πρωτοέγινε Δημοτικός Σύμβουλος το 2000. Τη διετία 2003-2004 κατά την οποία ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη συμπεριφορά του κέρδισε την αποδοχή του συνόλου των Δημοτικών Παρατάξεων. Μηχανικός της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. υπήρξε μόλις για τη διετία 1997-1998, θέση από την οποία είχε το θάρρος να παραιτηθεί για λόγους αρχών. Δε νομίζω να έχετε δει πολλούς να παραιτούνται από μόνιμη θέση στις μέρες μας (είναι γνωστό ότι τότε είχε "συγκρουστεί" με τη Δημοτική Αρχή Χαραμή). Η κριτική που κάνει προς τη σημερινή Δημοτική Αρχή δεν αφορά μόνο στη Δ.Ε.Υ.Α.Ν.. Έχει δημόσια μιλήσει για τα χάλια των δημοτικών δρόμων, για τη φορτοεκφόρτωση των αδρανών υλικών, για το πρόβλημα σκουπιδιών στην Καραθώνα, για το απαράδεκτο κλείσιμο του δημοτικού ραδιοφώνου, για την άθλια οικονομική κατάσταση του Δήμου, για το κυκλοφοριακό της πόλης, για την πορεία των σχεδίων πόλεως και τόσα άλλα. Είναι δε γνωστό, ότι έχει απευθυνθεί σε όλους τους πολιτικούς χώρους, επιδεικνύοντας στην πράξη ότι είναι υπερ-κομματικός, παρότι είναι γνωστές οι φιλελεύθερες απόψεις του. Το κυριότερο όμως είναι ότι έχει μια ξεκάθαρη στάση αναφορικά με τα δημοτικά πράγματα αφού έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος εδώ και σχεδόν δύο χρόνια ανεξαρτήτως των οποιονδήποτε συγκυριών και βασιζόμενος στις αρχές της εντιμότητας και της αξιοπρέπειας. Πρέπει να καταλάβετε ότι το πρόβλημά σας δεν είναι ο Γραμματικόπουλος. Το πρόβλημά σας βρίσκεται στη νοοτροπία σας και τη φιλοσοφία σας. Λιγότερος φανατισμός δε θα έβλαπτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα αντιδικήσω με τον οποιονδήποτε έχει αντίθετη με εμένα γνώμη σ΄αυτά που έγραψα στην ανάρτησή μου. Αλλωστε τα blog υπάρχουν για να ακούγονται διαφορετικές απόψεις. Και αυτός που επιτρέπει τις διαφορετικές απόψεις είναι και ο μη φανατικός. Ομως για πραγματικά περιστατικά θα απαντήσω. Ουδέποτε είπα ότι ο Κ. Γραμματικόπουλος ήταν δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Τσούρνου, είπα ότι ήταν δημοτικός σύμβουλος με επικεφαλής τον κ. Τσούρνο, και ήταν. Ουδέποτε είπα ότι ήταν μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΝ. Είπα ότι ήταν μηχανικός της ΔΕΥΑΝ και ήταν. Ουδέποτε είπα ότι μιλάει σήμερα μόνον για τη ΔΕΥΑΝ. Είπα ότι μιλάει κυρίως για τη ΔΕΥΑΝ, πράγμα που δεν είναι δυνατόν κάποιος να το αρνηθεί. Αυτά τα ολίγα και εδώ κλείνω εγώ το θέμα. Οι αναγνώστες του blog μπορούν να συνεχίσουν να επαινούν τον Κ. Γραμματικόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΧΛΩΡΙΟΤΗΡΑ ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ "ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mallon o idios ta egrapse giati anwnymos me toso thavmasmo kai leptomereiakh analysh gia to Grammatikopoulo einai ligo ews poly adynaton na yparxei. Oso gia to aftodhmiourghtos einai gegonos oti an den tou ekane to prokseneio o Tsournos me thn ksaderfh tou pou th diorise kai sth DEYAN de tha eixe kai toso dhmiourgithei mias kai apekthse oikopeda kai terastia proika...xaxaxaxa... me th voitheia tou Tsournou dhmiourghmenos. Edw de gnwrizei ta vasika otan me kostoumi kai gravata emfanizetai stis plhrwmenes diafhmiseis se topiko kanali na perpataei sta sidera ths oikodomhs katastrathgwntas olh th nomothesia evwpaikh kai ellhnikh tou Ypourgeiou ERGASIAS peri Ygeihnhs kai Asfaleias ths Ergasias. Alla mhpws eixe kai doulepsei pote???? Egine plousios gambros... Oso gia to oti tha einai o epomenos dhmarxos edw gelame... as boresei na ftiaksei pshfodeltio prwta. Anakoinwse mexri stigmhs kai merika gnwsta lamogia... kai me sthriksh gnwsths vouleftou (vlepe skandalo Paxta) tha paei sigoura brosta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμάν αδερφέ μου τι ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟ θάψιμο είναι αυτό;Χειρούργείο κανονικό!!!Ανοίξανε οι πύλες της κόλασης. Εγώ πάντως αρχίζω να το διασκεδάζω!!!Πουτάνα τεχνολογία τι ωραία είσαι κάτι φορές....Που θα μπορούσανε στο πολύ πρόσφατο παρελθόν να ακουστούνε πράγματα;Απο τους πληρωμένους γλείφτες των καναλιών μήπως η΄τους ελεεινούς βλαχοεφημεριδάρχες της επαρχίας σας;Λοιπόν να πώ κι εγώ τη κατινιά μου:Τη γραβάτα το άτομο τη φοράει και με πυτζάμες ασορτί τη νύχτα στον ύπνο;
    ΥΓ.Kυρ-karap συγγνώμη ,αμα στη... χαλώ
    με ότι λέω για τα ντόπια ΜΜΕ,αλλά οι άνθρωποι είναι..γρόνθοι κ΄θέλουνε πολλές φάπες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Voodoo..... kati mou leei oti eisai Krhtikos kai isws Hrakleiwths ektos an spoudazeis ekei...(...gronthoi). To na foraei pantws gravata se eksodous tou h opou allou thelei de mas peftei kai polys logos. Sthn oikodomh omws... tha eprepe na tou riksei o epithewrhths kana prostimo... alla edw pou ta leme an eisai sto idio kyklwma einai dynaton pote na se aggiksoun???? Eftyxws pantws pou mexri twra yparxei h eleftheria sto internet an kai phgan oi kariolhdes oi shmerinoi na valoun xeri sta blog... Opoios ektithetai pantws prepei na kserei oti tha tyxei ths kritikhs kai edw pou ta leme o anwnymos afta pou eipe gia ton kyrio me th gravata den exei katholou adiko... dystyxws etsi einai kai to dystyxhma einai oti prokeitai gia eksairetikh kopella pou dystyxws embleketai se kritikh anapofefkth logw ths anousias filodoksias kai xazomaras tou andros ths. Etsi ki alliws h DEYAN apotelese gia to Nafplio oti h Olympiakh gia thn Ellada. Oloi ekei mesa einai gioi , kores, anipsioi h anipsies dhmarxwn kai dhmotikvn symvoulwn kai fysika apotelesmata rousfetologikwn proslhpsewn... Ta kakws keimena ths Elladas. Ti na kanoume????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΩΣΤΑ
    ΤΑ BLOG ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρέπει να επανέλθω με το εξής
    Η Ελλάδα έχει υποφέρει με τα της οικογενειακής ευθύνης.
    Δεν μου αρέσει να με κρίνουν με κριτήριο την εμφάνισή μου και να με κατηγορούν λόγω της απέχθειάς μου στα κουστούμια. Δεν κρίνω και εγώ του ανθρώπους με κριτήριο τη συλλογή γραβατών τους.
    Θεωρώ τον κ. Γραμματικόπουλο άνθρωπο ευγενή και τίμιο. Δεν είναι του γούστου μου και ποτέ δεν θα μπορούσα να γίνω φίλος τους. Φαντάζομαι ότι ούτε και αυτός θα με επιθυμούσε για παρέα του.
    Πρέπει να όμως να πω ότι τον προτιμώ σε σχέση με το "άνετο" στυλάκι του νυν Δημάρχου.
    Οσα είπε ο ίδιος (δεν είναι δυνατόν να ήταν άλλος) ο κ. Γραμματικόπουλος σε σχόλιό του παραπάνω σε σχέση με το "υπερ κομματικό" ψηφοδέλτιό του, θα πρέπει να επανέλθω με συγκεκριμένη ανάρτηση με το τί σημαίνει και εάν υπάρχει "υπερκομματικότητα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προηγούμενε του karap Ανώνυμε, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου. Ο Ανώνυμος που εξιστόρησε λεπτομερειακά τη συγγενική σχέση αλλά και τη σχέση εργασίας της συζύγου του κ. Γραμματικόπουλου στη ΔΕΥΑΝ αυτό μόνο έκανε και δε νομίζω ότι μίλησε υβριστικά. Αν πραγματικά είπε ψέματα τότε είναι κατάπτυστος. Είπε όμως; Εγώ από ότι ξέρω δεν είπε ψέματα, απλά εγώ δε θα είχα το σθένος ούτε και μέσω της ανωνυμίας του blog να το ξεστομίσω. Μπράβο του!!! Κατά τα άλλα, η προκλητική πληρωμένη προβολή από τα τοπικά μέσα είναι γεγονός ότι προκαλεί και φυσικά η επιβολή ενός ονόματος από κατευθυνόμενα συμφέροντα θα πρέπει να λάβει και της αντίστοιχης αντιμετώπισης από σκεπτόμενους ανθρώπους. Επίσης πιστεύω πως δε χρειάζεται να υποδεικνύεις στον άνθρωπο που μας φιλοξενεί εδώ για το τι θα πράξει. Είναι απολύτως δικές του οι επιλογές γιατί από όσο γνωρίζω αλλά και από την πολιτεία του είναι ελεύθερος άνθρωπος καλλιεργημένος και με βούληση. Εκτός αν ήθελες να γίνεις αρεστός οπότε θα έπρεπε τουλάχιστον να προσέξεις τη γραμματική σου και την ορθογραφία στη γραφή σου. Η λέξη συνδυασμός γράφεται με ύψιλον και όχι έτσι «συνδιασμός»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΡ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ4 Αυγούστου 2009 στις 4:28 π.μ.

    Παρακολουθώ τα blog εδώ και αρκετό καιρό και ομολογώ ότι μου αρέσουν. Βέβαια η ανωνυμία είναι ένα θέμα αλλά ίσως και η γοητεία της όλης υπόθεσης.Διαβάζω τον Κώστα του οποίου άλλωστε η γραφίδα είναι πάντα έξυπνη και με αρκετό χιούμορ. Αναφορικά με το κείμενο του σχετικώς με την ΔΕΥΑΝ και τους χλωριωτήρες, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής: Πράγματι για τους χλωριωτήρες και εκείνος και πολλοί άλλοι είχαν μιλήσει. Όμως ένα γραπτό ντοκουμέντο στα χέρια μας δεν είχαμε. Μόλις κατάφερα να το πάρω στα χέρια μου έπραξα το αυτονόητο. Το έδωσα στην δημοσιότητα αφού προηγουμένως είχα ενημερώσει ορισμένους φίλους για την εν'λόγω εξέλιξη. Αυτό ήταν όλο.
    Τώρα σχετικά με τον καταιγισμό ανωνύμων σχολίων(εκ των οποίων το τρίτο ήταν όντως δικό μου-έκανε άλλωστε μπαμ! από μακριά)δεν θα με ενοχλούσαν εάν ορισμένα από αυτά δεν ξεπερνούσαν κάποια όρια. Και φυσικά δεν εννοώ τα περί γραβάτας (εδώ μου κάνουν πλάκα γι'αυτό κολλητοί μου φίλοι)ούτε τις όποιες πολιτικές παρατηρήσεις αλλά έναν συγκεκριμένο και σε προσωπικό επίπεδο σχολιασμό τον οποίο πέραν των ανακριβειών(μικρό το κακό) είχε το στοιχείο της νοσηρότητος και του μίσους γεγονός που από μόνο του ελαφρώς με σοκάρισε. Λοιπόν, αγαπητέ ανώνυμε σχολιαστή δυστυχώς ή ευτυχώς(αυτο είναι σχετικό)ούτε με προίκησε κανένας με οικόπεδα ούτε είχα την παραμικρή βοήθεια στο ξεκίνημα μου αλλά και μέχρι σήμερα.Είναι γνωστό ότι δραστηριοποιούμε μόνο τον ιδιωτικό τομέα. Όλες μου οι δουλειές,μονοκατοικίες-πολ/κιες-αντιπαροχες,έχουν γίνει σε ιδιόκτητα οικόπεδα κανένα εκ'των οποίων δεν άνηκε σε συγγενή μου. Δεν δούλεψα απλώς αλλά κυριολεκτικώς έφτυσα αίμα για να φτιάξω ότι έφτιαξα χωρίς να έχω την δυνατότητα βοήθειας από πουθενά. Αυτή είναι η αλήθεια και την ξέρει όλο το Ναύπλιο. Τώρα για το πώς γνώρισα την γυναίκα μου,άστο καλύτερα,δεν τα ξέρεις καθόλου καλά τα πράγματα.Για το ότι δουλεύει στην ΔΕΥΑΝ εδώ και 20 χρόνια πάλι καλά που δεν μας είπες ότι την διόρισα εγώ απο την Αθήνα που τότε σπούδαζα(πάντα φορώντας γραβάτα,έτσι για να μην ξεχνιόμαστε) και μάλιστα δεν την ήξερα καν!!
    Υ.Γ.
    Αγαπητέ Κώστα εμένα πάντως θα με χαροποιούσε να ήσουν στην παρέα μου. Άλλωστε παρέες μόνο από ομοιδεάτες είναι μερικές φορές πληκτικές.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΧΡ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Pw pw 6.28 to prwi ekane sxolio o kos Grammatikopoulos. Telika vlepei oti de tha travhksei kai exei xasei ton ypno tou. Grafei "Είναι γνωστό ότι δραστηριοποιούμε μόνο τον ιδιωτικό τομέα" to epsilon tou dtrasthriopoioume me alpha giwta kai oxi me epsilon. Afto to afierwnw ston prohgoumeno anwnymo. Oso gia ton ypermetro egwismo tou, pou tha ton diekrine kai o pio neos psyxologos sto sxolio tou me ekklhsh pros ton ko Karapaulo , o kos Grammatikopoulos teleiwnei "...Αγαπητέ Κώστα εμένα πάντως θα με χαροποιούσε να ήσουν στην παρέα μου." Prosekste.. "Στην παρέα ΜΟΥ". Dwste shmasia sto MOU kai oxi "na kaname parea". Egw me th seira mou teleiwnontas den kanw tipote allo apo to na steilw thn teleftaia tou frash pros olous tous omoideates tou "...Άλλωστε παρέες μόνο από ομοιδεάτες είναι μερικές φορές πληκτικές." Opote agaphtoi omoideates katalavenete oti merikes fores eisaste plhktikoi gia ton ko Grammatikopoulo. Kserete loipon ti na kanete... Anaferomenos twra ston aplo anagnwsth, ena katptysto psema opws eipe prohgoumenos anwnymos katapiptei amesws omws o kos Grammatikopoulos etrekse na apologithei. O sofos Laos leei oti opoios exei th myga mygiazetai. Loipon, adelfia, me ena aplo psyxografhma tou kou Grammatikopoulou tha borouse kaneis na diakrinei oti anthrwpos me tetoio egwismo einai idiaitera epikindynos kai ikanos gia ola. Emeis oi aploi pshfoforoi as mhn ephreastoume kai na sthriksoume syllogikes kai omadikes prospatheies kai oxi enan anthrwpo sygkentrwtiko gia thn ikanopoihsh tou ypermetrou egw tou. Anatrexontas sthn istoria pisw thymizei Adolfo h syberifora... Voitha mas Panagia mou... Akai to allo pou to pate? Mhn ksexname kai thn Elsa pou ton sthrizei... afton kai ton Kaboso sto Argos. Thymaste ton kyrio ekeino pou kykloforouse me tis germanikes botes twn SS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Loipon os pros tin ora paei ligo lathos ego tora to sxolio to kano stis 15:03. Simfono me ton apo pano legontas o kirios Gramatikopoulos thn ekfrasi "sthn parea mou" anaferete les kai eine kanas arxigos se kamia klika pou aytos kani koumanto pios eine apodektos kai pios oxi.
    Telos poli kalo eine pos iparxi akoma ayto to adiamesolabito meso epikinonias opou mpori na ekrazi thn apopsi tou o kathenas kai afoba na krini kai na krinete.
    Mesa apo ta ola ayta ta sxolia sto sigkekrimeno post mporei o kathenas na bgali poli simantika simperasmata gia to pion tou kathenos sxoliasti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Pantws egw ws "omoideaths" me ton ko Grammatikopoulo epeidh hdh mallon thewroumai h kindynevw na thewrithw plhktikos apofasisa na mhn entaxthw sthn parea tou... E oxi ke Grammatikopoule den eisaste omoideaths mou, den kanete parea me ton souvlatzh, me ton periptera, me ton ergath, me ton podhlath, me ton anthrwpako pou trexei gia to merokamato alla pshfizei Nea Dhmokratia san ki emena. Emena dystyxws de mou proteinan na ginw melos tou Rotary Club opws se esas. Emena de me prowthise kanenas gia na asxolithw me politikh h na bw sto komma ths ND apo sponta opws eseis otan vrethikate sto Nafplio. Den eixa kanena Tsourno na me prowthisei dystyxws oute kammia Elsa na me avantarei twra. Alla otan den eixa na faw irthan kati filoi, pragmatika aderfia mou kai mou edwsan xrhmata gia na kseperasw tis dyskolies mou. Kai apo to ysterhma mou kernaw an mou perissevei h oxi thn hmera kai kana filo. Den eimai omoideaths sas. Eimai Neodhmokraths alla oxi arrivistas opws eseis kai oxi mono alla oloi oi hghtores tou kommatos sto nomo. Xrisma ND o kos Anagnwstaras, ax to kakomoiriko to KKE exase ton palio tou syntrofo - Yperkommatikos eseis. Kala mas perasate gia makakes opws leei kai o Lazopoulos. Kala ti einai oi theseis kai tis moirazeste? Pswmotyri gia party sas? Les kai alloi aksioi anthrwpoi den yparxoun? Egw kserw anthrwpous ikanous me tria kai tessera ptyxia, morfwmenous kai oxi peinaleous opws eseis pou protimhsan na einai sto perithwrio para na mpleksoun me esas tous sarkofagous. Exete to lao na koimatai kai ton thewreite oti trwei koutoxorto. Alla ksypnhsame kai tha parete to mhnyma syntoma. Hdh pairnete mia prwth gefsh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή