Μόνος ολομόναχος




Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Αλήθειες σας λέω

Δεν ξέρω αν θα με πιστέψετε, αλλά θα σας πω το εξής:
Έτυχε να αποφασίσω να μην αναρτήσω κάποιο σχόλιο, διότι δεν θα συνέφερε την παράταξη.
Έτυχε να μαλακώσω κάποιο άλλο κείμενο και να αφαιρέσω κάποιες σκληρές εκφράσεις γιατί μπορεί να στεναχωρούσα κάποιο φίλο.
Ποτέ όμως και το τονίζω ποτέ δεν είπα ηθελημένα κάποιο ψέμα. Πάντα έλεγα την αλήθεια μου, όπως εγώ την αντιλαμβανόμουν.
Θα σας πω λοιπόν και σήμερα αλήθειες, που σήμερα αμφισβητούνται, για κάποια πράγματα που, επιτρέψτε μου, τα γνωρίζω πάρα πολύ καλά.
Έγραψαν και είπαν ότι ο Μπάμπης είναι δυσαρεστημένος και γι΄αυτό παραιτήθηκε.
Έγραψαν και είπαν ότι τον Μπάμπη τον απομάκρυνε ο συνδυασμός.
Έγραψαν και είπαν ότι ο συνδυασμός μας ταλανίζεται από κρίση.
Έγραψαν και είπαν ότι η παραίτηση έχει σχέση με συνεργασίες με το ΠΑΣΟΚ.
Είπαν ότι υπάρχουν προσωπικές κόντρες, υπονοώντας και πολλές φορές αναφέροντας τα ονόματα Μπάμπη και Γιάννη.
Ε λοιπόν σας λέω ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα Και το λέω μετά λόγου γνώσεως. Και αυτοί οι κάποιοι που με γνωρίζουν θα ξέρουν ότι αφού επιμένω λέω την αλήθεια.
Εγώ καταλαβαίνω όλους αυτούς που ψάχνουν να ανακαλύψουν παρασκήνιο. Τους καταλαβαίνω διότι κινούνται και σκέπτονται με ρυθμούς Μανώλη και Αριστοτέλη. Δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι για κάποιους δεν έχει σημασία η θέση και η καρέκλα, αλλά οι ιδέες και το καλό της πόλης. Δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι μπορεί να υπάρχουν παρατάξεις που δεν λειτουργούν με αρχηγικούς όρους. Δεν καταλαβαίνουν πόσο ευτυχισμένοι είμαστε όλοι μα όλοι στην άλλη πρόταση που η Λέλα βρίσκεται στο δημοτικό συμβούλιο. Ούτε μπορούν να διανοηθούν ότι ο Μπάμπης θα αγωνισθεί με δεκαπλάσιο ζήλο εάν επικεφαλής δεν είναι ο ίδιος αλλά κάποιος άλλος. Ούτε τους περνάει από το μυαλό ότι υπάρχουν άτομα που πιο εύκολα ζητάνε ψήφο για τον σύντροφό τους παρά για τον εαυτό τους. Τους είναι ακατανόητο ότι υπάρχουν υποψήφιοι της άλλης πρότασης που λένε στους φίλους τους ότι αυτοί δεν θέλουν σταυρό, αλλά ζητάνε ψήφο μόνο για την παράταξη. Λίγο να γνώριζαν την παράταξη δεν θα τους φαινόταν περίεργη η παραίτηση Μπάμπη, αλλά μάλλον φυσιολογική.
Και μια ακόμα δικιά μου αλήθεια και αν θέλετε την πιστεύετε.
Ποτέ μα ποτέ δεν θα υποστήριζα κάποιον αρχηγό, με νοοτροπία καβαλημένου καλαμιού.
Αλήθεια σας λέω ότι και ο Γιάννης είναι ένα από τα πλέον σεμνά άτομα που γνωρίζω και αλήθεια σας λέω θα ήταν πραγματική ανοησία για την πόλη μας να μην τον αναδείξει δήμαρχο εφόσον κατέβη επικεφαλής.
Και τέλος αλήθεια σας λέω, τουλάχιστον εμένα πολύ ολίγον με κόπτει τί θα πουν τα κόμματα και ποιόν θα υποστηρίξουν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δημιουργηθεί μια μεγάλη συμμαχία πολιτών που θα ανατρέψει το πολύ κακό σκηνικό στο Δήμο μας. Και αυτή τη συμμαχία των πολιτών ας την υποστηρίξει όποιος θέλει. Και το ΠΑΣΟΚ, που εγώ ποτέ δεν ψήφισα και ποτέ δεν χώνεψα.
Αυτά.
Αλήθειες είναι αυτά που σας λέω.

3 σχόλια:

  1. Bravo etsi na porefteite kai proseksete mhn to kommatikopoihsete giati vlepw pollous katharous anthrwpous pou tygxanei na einai pshfoforoi ths ND na sas sthrizoun... Ki as katevasei to PASOK ypopshfio... Akoma kalytera... Tha exoume poly gelio telika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα κάποιος εκεί μέσα θα σας διαλύσει και μη μας κοροιδεύεις ο Μπάμπης έχει παράπονα.
    Ο Γιάννης είναι πολύ ευκολότερος για τον τύπο αυτόν.
    Θα το δεις και μη τον καλύπτεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φίλε ανώνυμε
    Mην προσπαθείς να σπείρεις ζιζάνια η να ανοίξεις κάποιο λάκκο .Oσοι προσπάθησαν να το κάνουν μέχρι τώρα έπεσαν οι ίδιοι μεσα.Kαι μια παράκληση ,μην παρακολουθείς πολλά μεσημεριανά στην τηλεόραση ,σου κάνουν κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή