Μόνος ολομόναχος




Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Μήπως υπάρχουν κάποιοι γραμμένοι στα παπούτσια του Υπουργού Τουρισμού;

Στις 31 Μαρτίου 2009 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τσούκαλης και Μιχάλης Παπαγιαννάκης κατέθεσαν ερώτηση στον κ. Υπουργό Τουρισμού, ένα Νεοδημοκράτη ιατρό, περί των ΞΕΝΙΑ στο Ναύπλιο, περί του εάν η μισθώτρια εταιρία είναι συνεπής με τη σύμβαση που έχει υπογράψει και περί των μέτρων που προτίθεται να λάβει η Κυβέρνηση.
Μέχρι 25 Απριλίου ο Υπουργός θάπρεπε να είχε απαντήσει.
Εμένα δεν με ενδιαφέρει και τόσο το κλείσιμο της Βουλής και η πρεμούρα διαφόρων για την παραγραφή των σκανδάλων. Και δεν με ενδιαφέρει διότι οι νταβατζήδες που είχε καταγγείλει ο Πρωθυπουργός στο σουβλατιζίδικο στο Μοναστηράκι ούτως ή άλλως ζουν και βασιλεύουν και ουδείς χολοσκάει περί τούτου.
Πολύ θα με ενδιέφερε όμως να μάθω έαν η εταιρία που μας βλέπει εμάς τους θνητούς από τα ψηλά του βράχου της Ακροναυπλίας είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις της.
Δεν είδα κάποια απάντηση στην ερώτηση.
Είτε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν την ερώτηση για την τιμή των όπλων και ξέχασαν να ενημερώσουν τους τοπικούς θνητούς, πράγμα που δεν πιστεύω, είτε ο Υπουργός αποφάσισε να γράψει τους κατοίκους της κάτω πόλης που βλέπουν από τα κάτω προς τα πάνω τους επιχειρηματίες του ύπερθεν της πόλης μας λόφου, στα υποδήματά του που δεν του χρειάζονται πλέον λόγω παλαιώσεώς των.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου