Μόνος ολομόναχος




Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Οι "ξεχασιάρηδες"

Αν πατήσετε στο ραδιόφωνό σας το κουμπί SEARCH, κάποια στιγμή η "βελόνα" θα σταματήσει στους 89,1. Θα σταματήσει, θα πιάσει σταθμό αλλά δεν θα ακούσετε τίποτα. Εκεί ήταν η συχνότητα του Δημοτικού Ραδιόφωνου Ναυπλίου που έκλεισε.
Κάποιοι φαίνεται ότι "ξέχασαν" να κατεβάσουν τον διακόπτη, να κλείσουν τον πομπό ώστε να μην συνεχίσει ο Δήμος Ναυπλίου να πληρώνει ηλεκτρικό ρεύμα.
Μια λεπτομέρεια: Η λησμονιά αυτή των υπευθύνων εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιων MEGAλων τηλεοπτικών σταθμών και κάποιων τοπικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών που παίρνουν για τους αναμεταδότες τους ρεύμα από το ρολόι του Δήμου Ναυπλίου.
Χρόνια αυτό γινόταν όταν λειτουργούσε το Δημοτικό Ραδιόφωνο. Δωρίζαμε χρήματα σε μικρούς και μεγάλους ανταγωνιστές του. Φαίνεται ότι θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε Βαρδινογιαννομπομπολαίους κλπ, απλώς και μόνον διότι "ξεχάσαμε" να κατεβάσουμε το διακόπτη.
Και μετά από όλα αυτά,ακούω, ότι ο Χρήστος διαμαρτύρεται για μεροληπτική σε βάρος του μεταχείριση από τα Μέσα "Ενημέρωσης". Αγαπητέ Χρήστο τώρα το κατάλαβες; Οταν ήσουν παρέα με τον άλλο δεν γνώριζες για τις διάφορες εξυπηρετήσεις;
Κατακαημένη δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου