Μόνος ολομόναχος




Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Δεν σχολιάζω την είδηση

"Θέμα μισθού θέτει μερίδα δημάρχων, παρότι στην εποχή του «Καλλικράτη» η αντιμισθία των αιρετών αυξάνεται σημαντικά. Σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr το θέμα έθεσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της ΚΕΔΚΕ ο δήμαρχος Λάρισας και β΄ αντιπρόεδρος της Ένωσης Κων/νος Τζανακούλης, με τον οποίο συμφώνησαν και άλλα μέλη του δ.σ. μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας αλλά και ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης......Να σημειωθεί πάντως ότι με το «μη οριστικοποιημένο» προσχέδιο που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εσωτερικών οι μισθοί των αιρετών συνδέονται με αυτούς του γενικού γραμματέα υπουργείου (περίπου 6.000 ευρώ το μήνα, δηλαδή 84.000 ετησίως καθώς καταβάλλονται 14 μισθοί"

1 σχόλιο:

  1. 14 παχυλότατοι μισθοί για τους αιρετούς (σε αυτά απ' ότι βλέπω συμφωνούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) ενώ στους καθηγητές των 1200-1400 ευρώ κόβουμε ενάμισι μισθό... Και όχι μόνο σε αυτούς: σε ΟΛΟΥΣ, δημόσιους και ιδιωτικούς.

    Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Πάντα εις βάρος των εργαζομένων, στην προκείμενη περίπτωση εις βάρος ΚΑΙ της Παιδείας (στην οποία θα έκαναν, όπως έλεγαν προεκλογικά, και αύξηση των πόρων, τρομάρα μας)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή