Μόνος ολομόναχος




Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Ενδιαφέρον του Γιάννη Σαλεσιώτη για το Δήμο Ναυπλίου

Αντιγράφω από την εφημερίδα Αργολική Ανάπτυξη:
"Το ενδιαφέρον μου για τον Δήμο Ναυπλίου ,δηλώνει ο Γιάννης Σαλεσιώτης ,δεν είναι σημερινό αλλά αποτελεί ένα στοιχείο της δραστηριότητάς μου στα κοινά όλα τα χρόνια και αυτό το γνωρίζουν όλοι και το επιβράβευσαν στις τελευταίες Νομαρχιακές εκλογές με την υπερψήφιση της υποψηφιότητας μου."
Ένα στοιχείο της δραστηριότητάς του, δηλώνει ο Γιάννης Σαλεσιώτης, είναι το ενδιαφέρον του για το Δήμο Ναυπλίου.
Το επαναλαμβάνω για να το χωνέψω.
Δεν είναι δυνατόν παρά να πάψω εγώ να ασχολούμαι με την πόλη του Ναυπλίου, αφού μου διέφυγε τελείως το ενδιαφέρον του συγκεκριμένου Νομαρχιακού Συμβούλου για το Ναύπλιο.
Δεν μπορεί, πρέπει να είμαι άχρηστος, που δεν έχω αντιληφθεί την παραμικρή ενέργεια, δήλωση, συνέντευξη, παρέμβαση, άρθρο, προσφυγή του Γ. Σαλεσιώτη, που έχει να κάνει με το Ναύπλιο.
Δεν μπορεί:
Θα πρέπει να έχει μιλήσει για το χάλι του 2ου-5ου Δημοτικού Σχολείου και εγώ δεν πήρα χαμπάρι.
Πρέπει να έχει μιλήσει για την κατάσταση στο Μπούρτζι.
Για την εγκατάλειψη της Ακροναυπλίας.
Για το ότι δεν έχει γίνει τίποτα με το Τελωνείο.
Για το Ενετικό κτήριο του Αγίου Γεωργίου.
Θα πρέπει να έχει κάνει κάποια παρέμβαση στο πολιτιστικό τέλμα.
Για τα δάνεια που έχει πάρει η ΔΕΥΑΝ και ο Δήμος.
Θα πρέπει να έχει κάποια άποψη και να την έχει εκφράσει για την ποιότητα του νερού που πίνουμε.
Θα έχει φωνάξει για την έλλειψη επαρκών αθλητικών χώρων.
Θα πρέπει να εξεγέρθηκε τότε που με αδιαφανείς διαδικασίες επεχείρησαν να δώσουν το λιμάνι σε ιδιώτη για χώρο στάθμευσης, ή έστω θα πρέπει να είχε εκφράσει την άποψή του υπέρ του σχεδίου.
Δεν μπορεί για να επιθυμεί να είναι παρών ως υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου, κάτι θα έχει κάνει από αυτά και εγώ ομφαλοσκοπούσα.
Δεν είναι δυνατόν, σκέπτομαι, να θέλει κάποιος να παρέμβει και να διεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου, χωρίς να έχει πει τίποτα μέχρι σήμερα, όπως εγώ νόμιζα.
Δεν μπορεί, σκέπτομαι, εγώ πρέπει να είμαι ο άχρηστος που δεν άκουσα τίποτα από τις παρεμβάσεις του εν λόγω υποψηφίου για υποψήφιος.
Δεν μπορεί κάτι μου έχει διαφύγει από το στοιχείο της δραστηριότητας στα κοινά του Γ. Σαλεσιώτη που έχει να κάνει με το ενδιαφέρον του για την πόλη του Ναυπλίου.
Πρέπει λοιπόν να ευθύνομαι για την άγνοιά μου.
Διότι αλλιώς.....

7 σχόλια:

  1. (Xaritologwntas...) Tha exei poly douleia na kanei, logw kai eidikothtos, eidika me tous pshfoforous pou sthrizoun thn katastrofh tou Anapliou ta teleftaia xronia kai dhlwnoun opadoi tou Von Mazoch.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oso gia thn yperpshfish ths ypopshfiothtas tou stis teleftaies nomarxiakes ekloges einai gnwsth h synallagh pou egine me ton epikefalhs ksaderfo tou gia na ton vgalei prwto afou tis prohgoumenes h aderfh tou kai (nomarxiakh symvoulos thn tetraetia pou o ksaderfos Salesiwtis htan nomarxhs) htan psyxh te kai swmati kontra ston ksaderfo ths. Gia na mhn thn pathsei loipon o "ksaderfos" dexthke th symfwnia... Politika paixnidia...pw pw pw afth h politikh, etsi opws thn exoun katanthsei, den paizetai... Re gamwto...metaniwsa pou ekana thn epekshghsh gia tous adaeis kakomoirous pshfoforous. Pou na kseroun ti paizetai apo pisw???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΠΑΣΟΚ έχει υποψήφιο αν θέλει να στηρίξει. Τον άξιο γιό του αείμνηστου εκλεκτού συμπολίτη μας, του έντιμου και ηθικού ευπατρίδη και αγωνιστή Δημητρίου Γκιόλα που προσέφερε στην Αργολίδα και στην κοινωνία της ως αγωνιστής της προοδευτικής παράταξης. Από πολύ παλιά στα Νομαρχιακά με τον έντιμο υφυπουργό και υποψήφιο τότε Νομάρχη Κουτσογιάννη και έπειτα στα δημοτικά ως υποψήφιος σύμβουλος με τον εκλεκτό αγωνιστή και αγαπητό σε όλο το Ανάπλι και την Αργολίδα αείμνηστο Ηρακλή Γκάτζιο και στη συνέχεια με αναρίθμητες παρεμβάσεις σε καίρια ζητήματα ως συναγωνιστής της ανεξάρτητης πρωτοβουλίας και άλλης πρότασης. Γνώστης των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης, άξιος επιστήμονας αλλά και επιτρέψατέ μου καθαρός άνθρωπος είναι ο πιό ικανός αλλά και χρήσιμος για να ηγηθεί του Δήμου του Ναυπλίου. Ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του χαίρουν τόσο μεγάλης εκτίμησης που το πρόσωπό του μπορεί να συγκεντρώσει την προτίμηση ψηφοφόρων από διαφορετικής ιδεολογίας παρατάξεις και να ξαναδώσει στο Ναύπλιο και την Αργολίδα την χαμένη του αίγλη. Η εκλογή του ως Δήμαρχος θα είναι ευτύχημα για τον τόπο και είμαι πεπεισμένος από τις παρεμβάσεις του όλα αυτά τα χρόνια οτι το πολιτιστικό και τουριστικό μέλλον της περιοχής θα ανθίσει και θα ακολουθήσει αναπτυξιακή πορεία. Επιτέλους ας απαγκιστρωθούμε από τη στενή κομματική λογική και να στηρίξουμε έναν άνθρωπο που έχει όραμα, όρεξη και εμπειρία να δώσει την ψυχή του και να εκφράσει την αγάπη του για τον τόπο μέσα απ' αυτο το μετερίζι. Είναι χρυσή ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ τώρα που έχει εμφανιστεί πλήθος μνηστήρων "κοινής καταγωγής" που εκφράζουν τον συντηρητισμό να πετύχει και να εκμεταλλευτεί μία νίκη στο πρόσωπο αυτού του έντιμου πολιτικού. Η δε νέα ηγεσία του αντιπολιτευτικού κόμματος αν θέλει να εκφράσει την νέα πορεία και την άνοιξη στην πολιτική ζωή πόσο μάλλον στην τοπική αυοδιοίκηση οφείλει να στηρίξει την υποψηφιότητα ενός ικανού και ηθικού ανθρώπου που δε στηρίζεται από υπόγεια συμφέροντα και μάλιστα λειτουργεί ως μαγνήτης ηθικών στελεχών της και απλών ψηφοφόρων που στις τελευταίες εκλογές συντάχτηκαν στο πλευρό της νέας αυτής ηγεσίας. Υπάρχει λοιπόν ακόμη η ελπίδα για μια ποιοτική επανάσταση στην πολιτική ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟΙ
    ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΄ΣΘΕΝΑΡΑ΄ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΔΙΩΚΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ(ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ),ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΤΟΥΣ(ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ-ΠΙΟ ΠΟΛΥΚΡΟΤΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ)
    ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΣΑΛΕΣΙΩΤΗ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ. Ο TEMPORA O MORES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Gia ton prohgoumeno sxoliasth (epeidh den antexa...)


    - Psychiatriki arwgh (agwgh dld) isws, oxi kai psyxologikh (adikoume thn episthmh ths psyxologias kai tous psyxologous)

    - Ton Araph kai an ton pleneis to sapouni sou xalas.

    - Tha ithela epishs na katathesw oti mou aresei to Yakouzi kai ton proskalw na to perasoume mazi efxarista (de tha ponesei katholou).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτρέψατέ μου να διαφωνήσω με έναν από τους προηγούμενους σχολιαστές που μίλησε για θεωρίες συνωμοσίας. Κοινός φίλος που έχει παρευρεθεί σε αυτή τη συμφωνία το βεβαιώνει αν και είναι ευρέως γνωστό στους ενασχολήσαντες με τα νομαρχιακά. Εξάλλου μιά συμφωνία μεταξύ ξαδερφιών δε μπορεί να είναι συνωμοσία. Αδικεί και τα συμφωνούντα μέρη ο σχολιαστής τρέχοντας να τα υπερασπιστεί. Ίσως κάποιος ανεξάρτητος παρατηρητής να θεωρούσε τη στάση αυτή και τη μονοπώληση επίσης της συγκεκριμένης οικογένειας, συνωμοσία έναντι του λαού και της κοινωνίας αλλά αυτό είναι άλλο καπέλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MIΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ:1/ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΚΙΟΛΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ(ΣΤΕΦΟΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΚΑΙ 2/ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΠΑΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ? Η ΜΝΗΜΗ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΝΟΤΑΤΗ.ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑΣ ΓΚΙΟΛΑ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΄¨ΚΑΡΙΕΡΑ΄ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ ¨ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ¨? ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ, ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΙΣΧΥΡΕΣ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ , ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΙΑ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ-ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ..(Κ)ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή