Μόνος ολομόναχος




Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Το Ναύπλιο θα σώσει τον πλανήτη

Αναστέλλω την αναστολή για έναν σοβαρότατο λόγο.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου με μια πολύ σημαντική του απόφαση που πάρθηκε κατά πλειοψηφία, βρήκε έναν τρόπο να συμβάλει στην παγκόσμια προσπάθεια για να προστατέψουμε τη γη από την καταστροφή που επέρχεται λόγω των κλιματικών αλλαγών.
Ακούστε λοιπόν το πολύ απλό που έκαναν για να προστατέψουμε τη ζωή στον πλανήτη.
Θα δώσουμε φθηνό νερό σε όλους τους μεσοαστούς της πόλης μας που έχουν γκαζόν και πισίνες στην πόλη μας. Με το φθηνό νερό θα ποτίζουν το γκαζόν τους και τις τριανταφυλλιές τους, θα μεγαλώσουν τα καλλωπιστικά τους φυτά, θα κάνουν τα μπάνια τους στην πισίνα τους και δεν θα απαιτούνται μετακινήσεις με τα Καγιέν τους.
Οι αντιδραστικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας διαφώνησαν στο επαναστατικό αυτό μέτρο να πάρουν φθηνό νερό οι εραστές του γκαζόν. Αυτή είναι η λύση και όχι η δημιουργία περιαστικού πράσινου, που ζήτησαν.
Και τώρα εκ νέου στη σιωπή μου μέχρι να έλθει η επόμενη επαναστατική πράξη εκ μέρους της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου, που θα με αναγκάσει σε νέα αναστολή της αναστολής.

5 σχόλια:

  1. Με τους !@#@!@# που έχουμε μπλέξει σε βλέπω πολύ σύντομα να αναιρείς την σιωπή του blog σου.
    Και σωστά θα πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalimera!
    Osoi mazeyoun to nero ths broxhs 8a exoun ekptwsh sta timologia ths DEYAN?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όμως η λογική της στέρνας, της γούρνας, θα αποβεί αρκετά λειτουργική...lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kairos na alla3oume tous metrhtes .oloi ogkometrikous kai OXI taxymetrikous pou kleboun asustola me ligo parapanw piesh sto diktyo ths DEYAN ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή