Μόνος ολομόναχος




Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Νέα Δημοκρατία

Κουίζ: Ποιός είναι αυτός στον οποίο ο Δήμος μας έχει χορηγήσει ειδική θέση για να παρκάρει το αυτοκίνητό του και δεν είναι άτομο με ειδικές ανάγκες; Μία είναι η ειδική αυτή άδεια. Η απάντηση στο τέλος της ανάρτησης.

Εκλογές σήμερα για την ανάδειξη νέου αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία.
Την Ντόρα Μπακογιάννη την υποστηρίζει ο επικοινωνιολόγος Γ. Φλέσσας που έχει μετοχική σχέση με την εταιρία δημοσκοπήσεων FOCUS. Η εταιρία αυτή είναι η μόνη που δίνει προβάδισμα και σημαντικό στην Ντόρα. Ο Γ. Φλέσσας προορίζεται κατά τα φαινόμενα ως ο νέος Λούλης εάν κερδίσει η Μπακογιάννη.
Την εταιρία FOCUS χρησιμοποίησε ο Χρήστος Γραμματικόπουλος για να κάνει δημοσκόπηση στο Ναύπλιο για τα δημαρχιακά.
Την Ντόρα στο Ναύπλιο στηρίζει ο Γραμματικόπουλος, η Ελσα και οι άνθρωποί της, ο Κρανιάς και οι άνθρωποί του.
Τον Σαμαρά υποστηρίζει ο Αναγνωσταράς (μέχρι και στην Κόρινθο πήγε χθες στη συγκέντρωση του Σαμαρά) και ο Μανώλης και οι άνθρωποί του.
Είναι φανερό ότι πολλά παίζονται σήμερα και στα δημοτικά πράγματα του Ναυπλίου για το ποιός από τους δύο θα έχει το πάνω χέρι στη νέα κατάσταση στα κομματικά της ΝΔ.


Απάντηση στο κουίζ: Ο Αντώνης Σαμαράς

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ 1998 ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΤΩΣΕΙ.ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά σιγά σιγά ύστερα από τόσα σχόλια, είτε σε ελληνικά είτε σε greeklish, ο κόσμος αφυπνίζεται, διαμορφώνει άποψη, έχει τη δική του άποψη και τη δημοσιοποιεί, φαίνεται οτι κάτι αλλάζει... Όσον αφορά για την απάντηση στο κουίζ εεε... αν το ζήτησε ο ίδιος και του δόθηκε χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αιτιολογικό (αναπηρία γονέως, κλπ...) τότε σαφώς είναι κατακριτέο και δε συνάδει με την αξία του ανδρός. Επειδή όμως η πολιτεία του έχει να επιδείξει λεβεντιά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές θα προτιμούσα να το ερευνούσα από το να συμφωνούσα έτσι αβασάνιστα. Άποψή μου είναι για κάθε δήμαρχο που ήδη έχει υπηρετήσει δύο τετραετίες να απέρχεται οικειοθελώς ακόμα κια αν δεν το προβλέπει το σχετικό θεσμικό πλαίσιο. Εξάλλου ο δήμαρχός μας έχει επανειλημμένως δηλώσει σε μμε ότι δεν επιθυμεί να διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου. Ας μην υποτιμούμε όμως τα χρίσματα και τις υποδείξεις των πολιτικών γραφείων γιατί τα έχουμε πληρώσει εδώ και πολλά χρόνια. Ελπίζουμε στην αφύπνιση του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή