Μόνος ολομόναχος




Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Θαλάσσιες ανεμώνες και το Δ.Σ. των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

Δεν γνωρίζω ποιοι συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.
Αυτό που όμως εγώ πιστεύω είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί εξέδωσαν μια επιεικώς απαράδεκτη,  κατά τη γνώμη μου, ανακοίνωση.
Μπορείτε να την διαβάσετε όλη εδώ.
http://argolida-net.blogspot.gr/2013/05/zhtaei-to.html
Τη διάβασα την ανακοίνωση-επιστολή αυτή και δεν πίστευα στα μάτια μου.
Μου θύμισε παιδιά της πρώτης δημοτικού που έδειχναν με τεντωμένο το δάκτυλο τον άτακτο μαθητή.
"Δεν ήμασταν εμείς που κάναμε τη ζαβολιά κυρία, ήταν ο Βαγγελάκης και ο Κωστάκης"
Δεν ήταν το Νοσοκομείο Ναυπλίου που δεν έκανε εισαγωγή στο παιδάκι που ήλθε τσιμπημένο από την ανεμώνη της Καραθώνας, αλλά το Νοσοκομείο Αργους, και ο παιδίατρος που υπηρετεί εκεί. Όχι ο δικός μας του Ναυπλίου.
Αραγε πόσο χαμηλά θα πέσουμε;
Δεν ενδιαφέρει το Δ.Σ. των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου, ότι πλέον τα δύο Νοσοκομεία των πόλεων Ναυπλίου και Αργους έχουν διοικητικά ενωθεί. Δεν ενδιαφέρει ότι κάλλιστα θα μπορούσε ο υποτιθέμενος "κακός" παιδίατρος να υπηρετεί στο Ναύπλιο  Το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγει λευκό και αμόλυντο το Νοσοκομείο Ναυπλίου και μαύρο και στιγματισμένο το αδελφό Νοσοκομείο Αργους.
Και το ωραίο είναι ότι επικαλούνται την αρχή της τουριστικής περιόδου και ότι δεν πρέπει να κατηγορηθεί το Νοσοκομείο Ναυπλίου, αλλά αυτό του Αργους για το γεγονός. Ας μην το σχολιάσω αυτό.
Και μιας και πιάσαμε το θέμα αυτό με τα τσιμπήματα από τις ανεμώνες της Καραθώνας.
Πολύς λαϊκισμός βρε παιδί μου με το παιδάκι που έτυχε να είναι εγγονός του κ. Προέδρου του τάδε δημοσιογραφικής Συνδέσμου.
Πάνω από δέκα χρόνια συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά και σε χιλιάδες περιπτώσεις οι γιατροί των Νοσοκομείων γράφουν φάρμακα και στέλνουν τους τσιμπηθέντες στα φαρμακεία.
Αυτή η περίπτωση ήταν η τρεις χιλιάδες πεντακοσιοστή εβδομηκοστή ενάτη (έτσι γράφεται;).
Τώρα αν το παιδάκι έπρεπε να εισαχθεί στο Νοσοκομείο Αργους, αυτό δεν κρίνεται από τον παππού δημοσιογράφο και κύριο Πρόεδρο του τάδε δημοσιογραφικού συνδέσμου αλλά από τους γιατρούς. Αλίμονο αν ήταν διαφορετικά  Και αν ο γιατρός, που δεν του έκανε εισαγωγή, αλλά έστειλε τους γονείς να προμηθευθούν φάρμακα, δεν έπραξε σωστά ιατρικά και αυτό δεν θα μας το πει ο παππούς δημοσιογράφος και κύριος πρόεδρος του τάδε δημοσιογραφικού συνδέσμου, ούτε και τα διάφορα μπλογκς, ούτε η κυρία Τατιάνα, αλλά μια έρευνα που έπρεπε να έχει διαταχθεί (πιθανόν αυτό να έχει γίνει) μέσω των θεσμικών ιατρικών οργάνων και διαδικασιών.
Και τέλος το επιχείρημα ότι το παιδάκι εισήχθη προς νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική και ότι τούτο αποτελεί απόδειξη της ανεπάρκειας του Νοσοκομείου Αργους, εμένα δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Σιγά μην έχανε την ευκαιρία μια ιδιωτική κλινική.

ΥΓ. Σε κάθε περίπτωση πρέπει επιτέλους να βάλει ο Δήμος μας, που τόσο ενδιαφέρεται για την Καραθώνα, μια πινακίδα που να προειδοποιεί τους λουόμενους, στο σημείο που υπάρχουν οι δηλητηριώδεις ανεμώνες.

1 σχόλιο:

  1. Αν είχες παρακολουθήσει από κοντά τα γεγονότα και ζούσε από μέσα αυτά που γίνονται εδώ και 2 χρόνια στα Νοσοκομεία θα άλλαζες τις θέσεις σου. Το Νοσοκομείο Αργους πριμοδοτείται από τον πράσινο βουλευτή και τεως Υπουργό από το 2009 σε προσωπικό, προοπτικές, κονδύλια κλπ. Αντίθετα το Νοσοκομείο Ναυπλίου με κύρια εύθύνη του Διοικητή- Υποδιοικήτριας συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς καμμία στήριξη(εργαζόμενοι απλήρωτοι 2 χρόνια, απλήρωτες υπεράριθμες εφημερίες γιατρών) πάντα 2ο σε προτεραιότητα και πάντα στη γωνία. όμως οι εργαζόμενοι με το φιλότιμό τους στηρίζουν τη λειτουργία του. Στην αντιπερα όχθη το Αργος συστηματικά χωρίς να εξετάζονται οι ασθενείς, αλλά από τη πόρτα με διάφορες δικαιολογίες στέλνονται στο Ναύπλιο ή στην Αθήνα. Στην συγκεκριμμένη εκπομπή ο πατέρας του παιδιού που έχει πολλά δίκια ήθελε να πει σε ποιό Νοσοκομείο συνέβη το περιστατικό και τουλάχιστον 2 φορές ΔΕΝ τον άφησαν. Γιατί λοιπόν πειράζει κάποιος να πεί ανοικτά την αλήθεια σε κάτι που του συνέβη? Πολλοί άνθρωποι στην Αργολίδα κυριολεκτικά χρωστάνε τη ζωή τους στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και η αλήθεια πρέπει πάντα να λέγεται. Μην είσαι λοιπόν άδικος με τους εργαζόμενους του Ναυπλίου μόνο ευχαριστώ τους αξίζει και πάψτε επιτέλους να κανακεύετε το Αργος. Αρκετό κανάκεμα έχουν από τους Βουλευτές και το Δήμαρχό τους. Φτάνει το λιβάνισμα σε υπηρεσίες που ΔΕΝ αξίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή