Μόνος ολομόναχος




Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ο άνθρωπος του τρένου

Μπούρτζι και Τζέσσικα;
Τον άνθρωπο του τρένου θα τον μεταφέρουν τα ΣΔΙΤ;
Ας θυμηθούμε λίγο τις παλιές εποχές με τον "άνθρωπο του τρένου" να έρχεται στο Ναύπλιο σιδηροδρομικά και την Αννα να μένει στο Μπούρτζι.
Η Πελοπόννησος, το Ναύπλιο έμειναν χωρίς τρένο.
Τα βαγόνια κάπου ρημάζουν. Δεν κινούνται πλέον πάνω στις ράγες
Ο Τατούλης εξήγγειλε ότι το τρένο θα ξαναλειτουργήσει στην Πελοπόννησο για τουριστικούς λόγους αφού πρώτα γίνει παραχώρηση σε ιδιώτη με τη μορφή των ΣΔΙΤ.  Εγώ ήξερα ότι ο ιδιώτης  βάζει τα χρήματα για να γίνει μια επένδυση και μετά εκμεταλλεύεται αυτό που δημιούργησε εξ ιδίων πόρων.
Ομως εδώ έχουν ήδη πέσει τεράστια ποσά για την ανακατασκευή του σιδηροδρομικού δικτύου, ήδη έχουν αγορασθεί οι συρμοί, που, επειδή μπορεί να λειτουργήσουν μόνον στην Πελοπόννησο, είναι σήμερα σε ακινησία, ήδη είναι όλα έτοιμα για να ξαναλειτουργήσει το τρένο. Και αν το όνειρο του Τατούλη (και των ατόμων της Περιφερειακής του παράταξης) είναι να περνάει το τρένο μια δυο φορές το μήνα για Τρίπολη, μεταφέροντας τουρίστες σε περιηγητικό και μόνον πέρασμα, το όνειρο του "ανθρώπου του τρένου", είναι ο σιδηρόδρομος να σφυρίζει πολλές φορές κάθε μέρα στο σταθμό του Αργους και του Ναυπλίου.
Και αυτό μπορεί και πρέπει να γίνει.

Ο αιρετικός  αποφάσισε να κάνει μια κινηματογραφική, φωτογραφική και μουσική απεικόνιση του σιδηρόδρομου.
Έτσι για να μην ξεχασθεί "ο άνθρωπος του τρένου"





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου