Μόνος ολομόναχος




Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Τα Κάλαντα του αιρετικού








Καλά Χριστούγεννα!!!!

















Καλές εορτές σας εύχομαι!!!!
Ευτυχισμένο το νέο έτος!!!!
Δεν θα γκρινιάξω σήμερα, λόγω των εορτών, για κάποιους πολιτικάντηδες που ψηφίζετε και ξαναψηφίζετε.
Αύριο παραμονή των Χριστουγέννων ή ανήμερα κάποιοι από τους  καλούς αυτούς ανθρώπους θα επισκεφθούν τους γέροντες στο Γηροκομείο μας.
Θα τους θυμηθούν τις Άγιες αυτές ημέρες.
Και θα έχουν κάποιοι από αυτούς και τους φωτογράφους μαζί τους. Για να αποδείξουν το πόσο συμπονούν τον συνάνθρωπο.
Δεν πειράζει που τα φώτα θα σβήσουν την επομένη.
Δεν πειράζει που ουδείς θα ασχοληθεί για την επίλυση των προβλημάτων και για την καλυτέρευση των συνθηκών ζωής στην καθημερινότητά τους.
Κάποιοι από τους σημερινούς πολιτικάντηδες, ή κάποιοι άλλοι αν αποφασίσετε να αλλάξετε του νυν, και πάλι του χρόνου, τα Χριστούγεννα του 2019, θα ξαναθυμηθούν τους γέροντες και τους απόμαχους.
Δεν πειράζει που το Γηροκομείο μας είναι χρεωμένο και εμφανίζεται στον κατάλογο των μεγαλοοφειλετών.
Δεν πειράζει που είναι στεγνό  από χρήματα.
Δεν πειράζει που ένας ολόκληρος όροφος είναι κενός και αναξιοποίητος.
Δεν πειράζει που υπάρχουν εκεί μαγειρεία ικανά να ετοιμάσουν τα γεύματα των απόρων για να μην είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε ένα μύριο στην εκκλησία για να κατασκευάσει νέα μαγειρεία. Δεν πειράζει που αντί να πληρώσουμε νέα μαγειρεία θα μπρούσαμε να βοηθήσουμε οικονομικά το Γηροκομείο  μέσω μιας προγραμματικής σύμβασης.
Δεν πειράζει που ουδείς μας είπε πόσα χρήματα δόθηκαν στο Γηροκομείο μας, σύμφωνα με τις μεγαλόστομες εξαγγελίες, από τους μαραθώνιους που έγιναν στην πόλη μας, που είχαν προϋπολογισμούς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. 
Δεν πειράζουν όλα αυτά.
Προτεραιότητα είναι για την πόλη μας η ογδοντάρα σε χιλιάρικα που δώσαμε για τους εορτασμούς των Χριστουγέννων, πέραν των όσων πιθανόν επιπλέον χιλιαρίκων έδωσε και ο ΔΟΠΠΑΤ.
Προτεραιότητα είναι να ταΐζουμε το λαό με πλαστές υποσχέσεις. με φανταχτερά φωτάκια. Με τσιριχτές φωνές. Με δωρεάν γύρους στην ρόδα.
Δεν έχω δει έναν από αυτούς τους πολιτικάντηδες να αντιδρά για τις σπατάλες, τις απευθείας αναθέσεις, τα εκατόν δύο χιλιάρικα που θα δώσουμε για την μελέτη και μόνον για τον Άγιο Νικόλαο, για τα μηδενικά που προσφέρει η εκκλησία για την αποκατάσταση των ναών και για τα νέα μαγειρεία. 
Κάποιοι που αντιδρούν σε όλα αυτά είναι στην αντιπολίτευση. και εκεί θα παραμείνουν. Αν υπάρχει κάποιος που αντέδρασε σε όλα αυτά, ας το πει και του ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Πάντως το μύριο στην εκκλησία για να κατασκευασθούν νέα μαγειρεία, ενώ υπάρχουν μαγειρεία ο Σύριζας τα ενέταξε στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Έτσι είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Καλά Χριστούγεννα και πάλι, αγαπητοί μου φίλοι και φίλες.
Συγκρατήθηκα και δεν γκρίνιαξα.
΄Ημην, θα αυτοχαρακτηριζόμου, ήπιος σήμερα.
Κανονικά έπρεπε να τα χώσω παραπάνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου