Μόνος ολομόναχος




Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ο αιρετικός Καζαμίας του Ναυπλίου για το έτος 2019


ΓΕΝΑΡΗΣ
Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των δύο πρωτοπόρων στο πρωτάθλημα μπάσκετ της της Β Εθνικής. Ο ΟΙΑΞ με εξαιρετική εμφάνιση προηγείται τρία λεπτά πριν το τέλος με 29 πόντους διαφορά. Το κλειστό γήπεδο δονείται από ένα σύνθημα που έρχεται από τα παλιά: "Μια βροχή σας σώζει" Εκείνη τη στιγμή ξεκινά καταρρακτώδης βροχή, η στέγη μπάζει το γήπεδο πλημμυρίζει και ο αγώνας αναβάλλεται για το επόμενο μήνα.

Ψαρόβαρκα που πήγε να ρίξει καθετή κολλάει μπροστά από το Πι. Αμέσως καλείται το ρυμουλκό "Πλατυτέρα" να το ξεκολλήσει. Το Λιμεναρχείο διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.
Το ακρομόλιο δίνει τα εύγε για το σύντομον της αποκόλλησης.

Ο Δήμος μας αναθέτει με απευθείας ανάθεση σε ειδικό συνεργείο  να πραγματοποιήσει αρουραιοκτονία και αραχνοκάθαρση στο κτήριο της Αρβανιτιάς. Το ακρομόλιο αποθεώνει τον Δήμαρχο

Ενα αλεξίπωτο κατεβαίνει στο Ναύπλιο. Ο αλεξιπτωτιστής προσγειώνεται ασφαλώς και δηλώνει υποψήφιος δήμαρχος Το αεροπλάνο που τον μετέφερε ξεκίνησε από Γενεύη, και έφτασε πάνω από το Ναύπλιο μέσω Αθήνας.

ΦΛΕΒΑΡΗΣ
Ο αγώνας μεταξύ των δυο πρωτοπόρων επαναλαμβάνεται. Ο ΟΙΑΞ κερδίζει τρία λεπτά πριν το τέλος με 30 πόντους διαφορά. Στο 37ο λεπτό και 27ο δευτερόλεπτο του αγώνα ξεκινά βροχή και το κλειστό πλημμυρίζει. Ο αγώνα αναβάλλεται για το επόμενο μήνα.

Το μισό δημοτικό συμβούλιο Ναυπλίου παύεται διότι δεν πάταγαν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η Βυζαντινή χορωδία της πόλης αποφασίζει στις έξι  συναυλίες η έκτη να είναι δωρεάν. Ακόμα είμαστε στην δεύτερη. Ελπίζουμε.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου απαγορεύθηκαν δια πυρός και δια ροπάλου τα likes στο facebook σε αναρτήσεις "εχθρών" της πόλης, δηλαδή αντιπάλων της δημοτικής αρχής. Προσφεύγει ο Πρεφαδόρος κατά της απόφασης απαγόρευσης των likes, αλλά η Περιφέρεια αποφαίνεται ότι αυτοί που παίζουν πρέφα δεν έχουν έννομο συμφέρον να προσφύγουν.

Τα ψεύτικα προφίλς στο διαδίκτυο τριπλασιάσθηκαν. Το τι καντήλια πέφτουν δεν λέγεται. Ο αιρετικός ανεβάζει ψεύτικο προφίλ με ονομασία "ψεύτικα καντήλια"

Τα σκουπίδια της πόλης πηγαίνουν στην Καραθώνα

ΜΑΡΤΗΣ
Ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ των δύο πρωτοπόρων ξαναγίνεται σε ηλιόλουστη ημέρα και ολοκληρώνεται κανονικά Ο ΟΙΑΞ πραγματοποιεί μέτρια εμφάνιση και χάνει με ένα πόντο διαφορά.

Μαραθώνιος Ναυπλίου. Προϋπολογισμός 167.843 ευρώ και ενενήντα δύο λεπτά. Εξήγγειλαν ότι θα γίνει απολογισμός και τα έσοδα που θα περισσέψουν μετά την πληρωμή των εξόδων θα δοθούν στο Γηροκομείο.

Ο Δήμος μας αναθέτει με απευθείας ανάθεση σε ειδικό συνεργείο  να πραγματοποιήσει αρουραιοκτονία και αραχνοκάθαρση στο παλαιό ΞΕΝΙΑ. Το ακρομόλιο αποθεώνει τον Δήμαρχο

Νέα ανθούσα επιχειρηματική δραστηριότητα στο Ναύπλιο. Ανοίγουν γραφεία χαρτοριχτρών. Συρρέουν στις χαρτορίχτρες οι δεξιοί δημοτικοί σύμβουλοι για να ρωτήσουν με ποιο συνδυασμό έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες εκλογής.

ΑΠΡΙΛΗΣ
Ο ΟΙΑΞ πραγματοποιεί σερί νικών και παρά την ήττα στο ντέρμπι προβιβάζεται στην Α2 κατηγορία.
Η δημοτική αρχή πανηγυρίζει. Με απευθείας ανάθεση γίνεται αλλαγή στα κουρτινάκια του κλειστού γηπέδου.

Τράτα  που βγήκε για ψάρεμα κολλάει μπροστά από το Πι. Αμέσως καλείται το ρυμουλκό "Πλατυτέρα" να την ξεκολλήσει. Το Λιμεναρχείο διενεργεί προανάκριση για το συμβάν. Το ακρομόλιο αποθεώνει την δημοτική αρχή για την ταχύτητα της αποκόλλησης

Ο Άγιος Νικόλαος είναι θεόκλειστος τις Αγιες μέρες του Πάσχα. Αναμένουμε την παράδοση της μελέτης των εκατόν δυο χιλιαρίκων σε δύο χρόνια, προκειμένου μετά να βρεθούν τα λεφτά που θα έχει υπολογίσει η μελέτη για να γίνουν οι εργασίες που θα λέει η μελέτη.

Ο Δήμος μας αναθέτει με απευθείας ανάθεση σε ειδικό συνεργείο  να πραγματοποιήσει αρουραιοκτονία και αραχνοκάθαρση στο παλαιό Τελωνείο. Το ακρομόλιο αποθεώνει τον Δήμαρχο.

Μετά τον Παλαμήδειο άθλο πραγματοποιείται για πρώτη φορά ο αγώνας δρόμου με την ονομασία "Ακροναύπλειος άθλος" Κόστος 74.400 ευρώ, που επιμερίσθηκαν σε τρεις απευθείας αναθέσεις των 24.800 ευρώ εκάστη. Οι ιδιοχτήτες επιχειρήσεων πωλήσεων φραπεδουμπογάλων και πιτογύρων αποθεώνουν το Δήμαρχο.

Η παράταξη "ΑΥΡΑ", μετονομάζεται σε "Πουνέντες"

ΜΑΗΣ
Η ποδοσφαιρική ομάδα Ναύπλιο 2017 φέρνει ισοπαλία με την ομάδα Πανναυπλιακός-Ηρακλής και έτσι η ομάδα του μικρού χωριού της Κοιλάδας στέφεται πρωταθλήτρια του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.  Η διοίκηση του Πανναυπλιακός Ηρακλής παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στο πρωτάθλημα που παίζει η Φρουσιούνα, το Ράδο και η Πελεή πανηγυρίζει για την ισοπαλία. Ο Καλάμης απογοητευμένος δηλώνει ότι δεν θα ασχοληθεί πλέον με την ομάδα Ναύπλιο 2017, που παρουσιάζει σημεία διάλυσης.

Αναμένουμε τον απολογισμό των οικονομικών του Μαραθώνιου.

Ο Δήμος μας αναθέτει με απευθείας ανάθεση σε ειδικό συνεργείο  να πραγματοποιήσει αρουραιοκτονία και αραχνοκάθαρση στο πρώτο Φαρμακείο που αγοράσθηκε πρόπερσι και έκτοτε ερειπιάζει. Το ακρομόλιο αποθεώνει τον Δήμαρχο

Δημοτικές εκλογές. Πρώτος σε σταυρούς ο Νούλης στον έναν συνδυασμό, πρώτος στον άλλον συνδυασμό ο Θοδωρής. Όλα άλλαξαν και όλα ίδια έμειναν σε όλα εκτός από τις εκλογές για το τοπικό συμβούλιο Ναυπλίου όπου κέρδισε με διαφορά το αουτσάιντερ.

Στις βολευτικές εκλογές έλαβε δύο έδρες η νουδού και μία έδρα το ΠΑΣΟΚ ή όπως αυτό τώρα ονομάζεται. Όλα αλλάζουν και όλα ίδια μένουν.

Ένας Ναυπλιεύς  εκλέγεται για πρώτη φορά ως Ευρωβολευτής  . Είναι ο εις εκ των καθαιρεθέντων και καθαιρεθεισών

Τα σκουπίδια της πόλης πηγαίνουν στην Καραθώνα

ΘΕΡΙΣΤΗΣ
Συγκαλείται από το Δήμο ευρεία σύσκεψη φιλάθλων, από την οποία προκύπτει πενταμελής επιτροπή για την διάσωση του ποδοσφαίρου στην πόλη, από την οποία επιτροπή προκύπτει νέα ποδοσφαιρική ομάδα με την ονομασία "Ναύπλιο 2019"

Ο πρώτος πολίτης της χώρας, ονόματι Πάκης, αφικνείται στο Ναύπλιο για να εγκαινιάσει τον πρώτο ποδηλατόδρομο της πρώτης πρωτεύουσας της χώρας στην οδό Αιγίου. Την επομένη των εγκαινίων γίνεται ατύχημα. Γιώτα Χι επιπίπτει επί ποδηλάτη στην διασταύρωση των οδών Αιγίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ανατίθεται μελέτη για την κατασκευή πεζοποδηλατογέφυρας πάνω από την Αγίου Αλεξάνδρου. Κόστος της μελέτης εκατόν δύο χιλιάρικα.

Ο Αντωνιάδης παρουσιάζει σημάδια στέρησης λόγω της μη συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές, αφού είναι εθισμένος σε αυτό. Αναγγέλλει την κάθοδό του στις εκλογές στον πολιτιστικό Σύλλογο Παλαμήδης. "Μεγάλη αναταραχή θαυμάσια κατάσταση" στα ενδότερα του Πολιτιστικού Σωματείου.

Στην πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής υπάρχουν 247 θεατές. Μεγάλη επιτυχία. 244 μπαίνουν με πρόσκληση και τρεις πληρώνουν εισιτήριο. Τους δίνουν και αριθμημένες θέσεις στην αριστερή άκρη της πίσω σειράς των καθισμάτων. Οι επονομαζόμενες θέσεις για τους "μαλάκες". Αλλά αυτοί είναι οι τελευταίοι υπερήφανοι Μοϊκανοί της πόλης

Τα σκουπίδια πηγαίνουν στην Καραθώνα. Η Καραθώνα αποκτά για μια ακόμα φορά γαλάζια σημαία

ΓΙΟΥΛΗΣ
Κρουαζιερόπλοιο  κολλάει μπροστά από το Πι. Αμέσως καλείται το ρυμουλκό "Πλατυτέρα" να το ξεκολλήσει. Το τηλέφωνο του καπετάνιου του "Πλατυτέρα" είναι πλέον κολλημένο πάνω στο τηλέφωνο του Λιμεναρχείου. Από εδώ και μπρος δεν θα χάνουν καιρό να παίρνουν το ένδεκα οκτώ οκτώ οκτώ να το βρουν. Παρ όλα αυτά το ακρομόλιο δεν αποθεώνει την δημοτική αρχή για το γοργόν της αποκόλλησης. Οι εκλογές έγιναν τον προηγούμενο μήνα. Το Λιμεναρχείο διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.

Μεγάλη διαμάχη ξεσπά στην γειτονική πόλη μεταξύ πούρων Καμποσικών και πούρων χρυσαυγιτών για το ποιοι φέρουν αυτούσια τα γονίδια του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στην διαμάχη αυτοί Αργείτες τινες παθαίνουν κρίση διχασμού προσωπικότητας. Αργείτες της αντιπολίτευσης ζητούν τοπικό πολιτικό άσυλο στο Ναύπλιο, το οποίο και τους χορηγείται. Η δημοτική παράταξη "πουνέντες", αποκτά νέα μέλη,

Τα σκουπίδια της πόλης πηγαίνουν στην Καραθώνα

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Αναμένεται ο απολογισμός των οικονομικών του Μαραθώνιου.

Ο Δήμος μας αναθέτει με απευθείας ανάθεση σε ειδικό συνεργείο  να πραγματοποιήσει αρουραιοκτονία και αραχνοκάθαρση στο Βενετικό κτήριο δίπλα στον Άγιο Γεώργιο. Ουδείς αποθεώνει τον Δήμαρχο. Οι εκλογές έγιναν.

Στα πλαίσια του μουσικού Αυγούστου, αποφασίζεται συναυλία με Ρουβά στο τραγούδι και την Ευγενία Γεωργιάδη, σύζυγο του Υπουργού Πολιτιζμού Αδώνιδος, στο πιάνο, στον Αρχαιολογικό χώρο της Τίρυνθας.

Μεγάλα κύματα εν μέσω θέρους καταστρέφουν οριστικά τον παραλιακό δρόμο της Πλάκας. Η δημοτική αρχή αποφασίζει μεγαλόπνοο έργο. Την υποάμμωση του δρόμου. Από πάνω η παραλία και υποπαράλια ο δρόμος. Οι εργολάβοι τρίβουν τα χέρια τους .

Τα σκουπίδια της πόλης πηγαίνουν στην Καραθώνα

ΤΡΥΓΗΤΉΣ
Φορτηγό πλοίο κολλάει μπροστά από το Πι. Αμέσως καλείται το ρυμουλκό "Πλατυτέρα" να το ξεκολλήσει. Το Λιμεναρχείο διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.

Το άγαλμα του Κολοκοτρώνη μεταφέρεται στην Πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα. Η μελέτη για το Πάρκο μπορεί πλέον να υλοποιηθεί χωρίς αντιδράσεις.
Η προτομή Αγγέλου Τερζάκη μεταφέρεται από την Πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα, όπου τοποθετήθηκε ο έφιππος Θεόδωρος, στο μικρό τριγωνάκι απέναντι από το εστιατόριο Καραμαλή. Βιβλιόφιλος από την Αθήνα στέκεται στο οδόστρωμα (δεν επαρκεί ο χώροςς στο τριγωνάκι) για να θαυμάσει την προτομή του μεγάλου συγγραφέα. Το μικρό αγροτικό αυτοκίνητο του Δήμου γεμάτο με σακκουλουσκουπίδια πέφτει πάνω στο βιβλιόφιλο και τον τραυματίζει.

Ο Δήμος Άργους κόπτει την υδροδότηση των χωριών του κάμπου που ανήκουν στον Δήμο Ναυπλίου, λόγω χρεών της ΔΕΥΑΝ!!!

Ο στρατός εγκαταλείπει το ΚΕΜΧ. Ανοίγουν στο στρατόπεδο πολυτελή μπουρδέλα για απελπισμένους άντρες, γυναίκες και γκέι.

Τα σκουπίδια της πόλης πηγαίνουν στην Καραθώνα

ΟΧΤΩΒΡΗΣ
Ξεκινά το πρωτάθλημα Α2 κατηγορίας στο μπάσκετ. Δεήσεις για να μην υπάρξει βροχή κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Το Κολυμβητήριο κλείνει λόγω έλλειψης χρημάτων για την αγορά πετρελαίου. Οι εκλογές έγιναν.

Αναμένουμε τον απολογισμό των οικονομικών του Μαραθώνιου.

Ο αιρετικός με την επίσημη πλέον ιδιότητά του υποβάλει  ολοκληρωμένη πρόταση το Μπούρτζι να γίνει Οθωμανικό μουσείο, το Χαμάμ να γίνει χαμάμ και το Τζαμί στην Πλατεία Συντάγματος να γίνει τζαμί. Διαδηλώσεις αγανάχτησης του λαού στην οδό Όθωνος. Ο Υπουργός Πολιτιζμού Άδωνις ουρλιάζοντας απορρίπτει μετά βδελυγμίας την πρόταση. Συναυλία της Ευγενίας Γεωργιάδη στον Φάρο. Τα πνεύματα ησυχάζουν. Τα οδοφράγματα στην πόλη διαλύονται.

Ο Δήμος μας αναθέτει με απευθείας ανάθεση σε ειδικό συνεργείο  να πραγματοποιήσει αρουραιοκτονία και αραχνοκάθαρση στο  κτήριο των Καπναποθηκών.

Τα σκουπίδια πηγαίνουν στην Καραθώνα

ΝΟΕΜΒΡΗΣ
Πραγματοποιείται  ο αγώνας δρόμου με την ονομασία "Παλαμήδειος άθλος" Κόστος 74.400 ευρώ, που επιμερίσθηκαν σε τρεις απευθείας αναθέσεις των 24.800 ευρώ εκάστη. Οι ιδιοχτήτες επιχειρήσεων πωλήσεων φρaπεδουμπογάλων και πιτογύρων αποθεώνουν το Δήμαρχο.

Με συνέντευξη τύπου παρουσιάζεται ο αναλυτικός απολογισμός των οικονομικών του μαραθωνίου. Περίσσεψαν επτά ευρώ και και δέκα τρία λεπτά του ευρώ, που αποδόθηκαν στο Γηροκομείο.

Γίνεται θαύμα και ο Άγιος Νικόλαος επισκευάζεται από μόνος του. Μέγας προβληματισμός εάν θα πρέπει να πληρωθούν τα 102 χιλιάρικα της μελέτης που δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ολοκληρώνεται και η ποδηλατοπεζογέφυρα. Η κλίση της είναι μεγάλη και η Περιφέρεια απαιτεί την τοποθέτηση πινακίδας για να προειδοποιούνται οι ΑΜΕΑ για την επικινδυνότητα. Ο Καμπόσος ξεσαλώνει διότι την πάτησαμε και οι Ναυπλιείς.

Εγένετο η πέμπτη επί πληρωμή συναυλία της Βυζαντινής χορωδίας, Αναμένεται η έκτη που θα είναι δωρεάν. Ζήτωωω!

Τα σκουπίδια της πόλης πηγαίνουν στην Καραθώνα

ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ
Πραγματοποιείται για πρώτη φορά ο αγώνας δρόμου με την ονομασία "Τιρύνθειος άθλος" Κόστος 74.400 ευρώ, που επιμερίσθηκαν σε τρεις απευθείας αναθέσεις των 24.800 ευρώ εκάστη. Οι ιδιοχτήτες επιχειρήσεων πωλήσεων φραπεδουμπογάλων και πιτογύρων αποθεώνουν το Δήμαρχο.

Τα χρήματα για το έργο της εκβάθυνσης του λιμανιού τελείωσαν. Η φαγάνα μάζεψε κάποιες λάσπες από τον πυθμένα του λιμανιού και αναχώρησε για άλλα λιμάνια. Επίσημη αιτιολογία τους φευγιού της αναδόχου εταιρείας είναι η ανακάλυψη στο βυθό του ναυαγίου του πλοίου που βυθίστηκε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Όλοι κατηγορούν Αντωνιάδη και Καράπαυλο που ζήτησαν την προστασία του ναυαγίου ως μνημείου προκειμένου να γίνει αξιοθέατο για την προώθηση του καταδυτικού τουρισμού.

Το Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου με απευθείας ανάθεση αγοράζει το ρυμουλκό "Πλατυτέρα". Και έτσι γλιτώνουμε τα τηλεφωνικά τέλη για να ειδοποιήσουμε τον καπετάνιο του πλοίου να καταπλεύσει στο λιμάνι για να ξεκολλήσει τα κολλημένα  πλοία και τις κολλημένες ψαρόβαρκες.

Ο εκφωνητής με τη στριγκιά φωνή που ζητά απ΄όλους με επιταχτικό τρόπο χριστουγεννιάτικα χαμόγελα  προσλαμβάνεται ως μόνιμος δημοτικός υπάλληλος. Από τούδε και στο εξής θα πρέπει υποχρεωτικά άπαντες να χαμογελάμε και τις καθημερινές μη γιορτινές μέρες.

Με απευθείας ανάθεση ογδόντα χιλιαρίκων φωτίζεται Χριστουγεννιάτικα η παλαιά πόλη τ΄Αναπλιού. Οι πλατείες των χωριών στο ημίφως.

Η έκτη συναυλία της Βυζαντινής χορωδίας αναβάλλεται για τον μήνα Γενάτη του 2020. Θα είναι η πρώτη επί πληρωμή συναυλία του 2020. Δίδεται εκ νέου  η υπόσχεση ότι η έκτη συναυλία του έτους 2020 θα είναι δωρεάν.

Ο Πρεφαδόρος παρουσιάζει πλήρη και αναλυτικό απολογισμό όλων των απευθείας αναθέσεων των είκοσι τεσσάρων χιλιάδων οχτακοσίων ευρώ επακριβώς. Δούλευε για να φτιάξει τον κατάλογο 22 συνεχείς νύχτες μέχρι τα ξημερώματα.

Τα σκουπίδια της πόλης πηγαίνουν στην Καραθώνα

Παραμονή του Νέου έτους ο αιρετικός ετοιμάζει πυρετωδώς τον Καζαμία του 2020. Ο πλοίαρχος του "Πλατυτέρα", είναι σε βάρδια για να πραγματοποιήσει την πρώτη αποκόλληση του νέου έτους για να γίνει είδηση στα κανάλια. "Το πρώτο μωρό και η πρώτη αποκόλληση."

Φτυχιζμένο το νέο έτος από τους αστρολόγους των αιρετικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου