Μόνος ολομόναχος




Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Προς τον νέο Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ


Δικό μου είναι το ιστολόγιο, ό,τι θέλω γράφω. Δεν δίνω σε κανέναν λογαριασμό.
Πληροφορούμαι ότι τον ΔΟΠΠΑΤ, τον αναλαμβάνει ένας εξαιρετικός νέος άνθρωπος.
Το καλύτερο παιδί. Χωρίς ίχνος εγωισμού και πολιτικής υστεροβουλίας, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό να προσφέρει στην πόλη του.
Το λέω και το εννοώ και δεν πα να με κατηγορήσουν ότι ευνοώ τους συγγενείς μου.
Σκέφτηκα αν θα πρέπει να του τα πω κατ΄ιδίαν. Δεν γνωρίζω εάν πράττω σωστά αλλά αποφάσισα να του προτείνω αυτά που έρχονται στο νου μου φόρα τζόγο.
Ο ΔΟΠΠΑΤ ως συνέχεια άλλων νομικών προσώπων του Δήμου, όπως η ΔΕΠΑΝ, το Δημοτικό Θέατρο, το Δημοτικό Ωδείο, η ΔΕΤΑΝ (Τουρισμός), η Δημοτική Φιλαρμονική, η Δημοτική Χορωδία. το ΔΑΚΝ (στάδιο), κουβαλάει παθογένειες ετών από τις συντηρητικές πολιτικές που κυριάρχησαν τόσα χρόνια.
Για όλα αυτά τα θέματα, που αφορούσαν τα νομικά πρόσωπα του Δήμου και πρέπει να απασχολήσουν σήμερα τον ΔΟΠΠΑΤ, έχω πολλές φορές  καταθέσει τις "αιρετικές" μου απόψεις.
Κατανοώ ότι είναι αδύνατη η πλήρης αλλαγή πολιτικών μέσα στους λίγους επόμενους μήνες. Όμως, επειδή δεν είμαι οπαδός των μανιχαϊστικών λογικών, πολύ θα γούσταρα να δω κάποιες αποφάσεις για μικρά ζητήματα, που μπορούν όμως να δείξουν ότι πολλά είναι δυνατόν να γίνουν.
Είναι μια μεγάλη ευκαιρία τον Ιούνιο να στείλουμε στα αζήτητα τις λογικές που θέλουν να μοιράζονται εκατοντάδες προσκλήσεις από εδώ και από εκεί κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ κλασσικής μουσικής. Επιτέλους ας πάψουν να χωρίζουν τον κόσμο σε επιτήδειους που ζητάνε και παίρνουν προσκλήσεις και στους μαλάκες (ναι θα την πω τη λέξη) που πληρώνουν. Ας εκδώσουν ένα εισιτήριο διαρκείας, ώστε με μια λογική τιμή οι πραγματικοί λάτρεις του φεστιβάλ να μπορούν να παρακολουθήσουν πολλές παραστάσεις. Η ευκαιρία ανοίγεται στο νέο Πρόεδρο, αφού οι εκλογές θα έχουν γίνει και ο νέος Δήμαρχος ακόμα δεν θα έχει εγκατασταθεί.
Ας γίνει η αρχή, να ανακοινωθεί το πρόγραμμα του Φεστιβάλ και το Μάιο (και ας αποκομίσει πολιτικά οφέλη ο νυν Δήμαρχος), ώστε για πρώτη φορά το φεστιβάλ Ναυπλίου, να μην ανακοινωθεί την τελευταία βδομάδα πριν την έναρξή του. Είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται. Οι ξένοι και Ελληνες λάτρεις της μουσικής χρειάζονται το χρόνο τους για να προγραμματίσουν το ταξείδι τους στην πόλη μας. Αν γίνει η αρχή φέτος, θα μπορούσαμε τα επόμενα χρόνια να ανακοινώνουμε έγκαιρα τις εκδηλώσεις, ώστε να ωφελείται και ο τουρισμός.
Να προγραμματιστεί και φέτος ο μουσικός Ιούλιος, αλλά καλό θα είναι να υπάρξει διαφάνεια ως προς τα οικονομικά. Δεν θα επεκταθώ. Δεν γνωρίζω εάν θα μπορούσαμε πράγματι να έχουμε έναν αναλυτικό οικονομικό απολογισμό με έσοδα και έξοδα για τον μουσικό Ιούλιο, για το φεστιβάλ κλασσικής μουσικής και για τις άλλες δραστηριότητες. Ας γίνει μια προσπάθεια για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. (δεν μιλάω για τον απολογισμό των εισιτηρίων και μόνον).
Θα ήταν εξαιρετική επιτυχία εάν η "Κοιτίδα"  ανέβαινε εκ νέου στο διαδίκτυο. Θεωρώ ότι μπορεί να γίνει. Ξέχασαν τότε να πληρώσουν τη συνδρομή και ο ιστότοπος εξηφανίσθη. Αμέλησαν να έχουν ένα ολοκληρωμένο back up, αλλά τα αρχεία υπήρχαν πάντοτε σκόρπια.
Ας δούμε και πάλι τι γίνεται με το εξαιρετικό  πρόγραμμα της ψηφιακής ξενάγησης, που έμεινε στα αζήτητα και το οποίο έχει πληρωθεί από τις τσέπες Ελλήνων και Ευρωπαίων φορολογουμένων. Να επισκευαστούν τα  μηχανάκια της ξενάγησης. Να τα δώσουμε σε σημεία που μπορούν να τα προμηθευθούν οι τουρίστες. Να αναβαθμίσουμε το διαδικτυακό πρόγραμμα της ψηφιακής ξενάγησης, ώστε να μπορεί να τρέχει και σε  κινητά και tablets.
Ας ξαναδούμε το πρόγραμμα αυτό με τα CDs με την ιστορία της Πρόνοιας, που ξεχασμένα πρέπει να βρίσκονται σε κάποια ράφια. Να δούμε πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτό που έχει γίνει για την αναβάθμιση του ιστορικού προαστίου του Ναυπλίου
Μήπως ήλθε η ώρα να αποκατασταθεί η μεγαλύτερη αδικία που έγινε παλαιότερα από μια αυταρχική δημοτική αρχή, επίγονοι της οποίας διαγωνίζονται σήμερα για την κατάληψη των θερινών ανακτόρων; Ομιλώ για τον πόλεμο που έγινε τότε κατά των Σινεφίλων, της ομάδας που μετά την καταιγίδα των βιντεοκλάμπ, κατάφεραν να αναβιώσουν τον σινεμά στην πόλη μας, φέρνοντας τότε και εξαιρετικές ταινίες. Κυνηγήθηκαν με τον χειρότερο τρόπο από την τότε δημοτική αρχή, μόνον και μόνον διότι οι αρμόδιοι θεοί δεν είχαν τον έλεγχο των πραγμάτων και δεν αποκόμιζαν οι ίδιοι παρατιαξιακά οφέλη. Ας δούμε όλοι μαζί, πως θα καταφέρουμε έστω και μία μέρα την εβδομάδα, έστω και στη βραδινή και μόνον παράσταση μιας καθημερινής μέρας, να παιχθεί κάτι έξω από τα μεγαλειώδη του Χόλιγουντ.
δεν ήλεγχαν το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου. Ας γίνει και τώρα η προσέγγιση, έστω με τους Προέδρους που πέρασαν κάποτε από τους σινεφίλους. Τον Μιχάλη Κυμπούρη, τη Φιλιώ Χαρίτου, τον Κώστα Τσαπραλή, την Βαγγελιώ Κωστούρου. Υπάρχουν και πολλοί νέοι που αγαπάνε τον καλό κινηματογράφο.
Να ομολογήσουμε κάποτε και κάποιες αλήθειες; Έλαβε για τα μάτια του κόσμου το Δημοτικό μας Συμβούλιο μια απόφαση να διεκδικήσει η πόλη μας την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2021. Από τότε προφανώς τίποτα δεν έχει γίνει για να συνταχθεί ένας σοβαρός φάκελος υποψηφιότητας. Αντιλαμβάνομαι ότι μέχρι τις εκλογές κάποιοι θα θέλουν να παίζουν και αυτό το χαρτί. Μετά όμως από τον Μάιο, θα μπορεί πιο εύκολα να την  πάρει την απόφαση ο ΔΟΠΠΑΤ. Είτε να συνεργαστούμε με τις άλλες πόλεις της Πελοποννήσου που επίσης διεκδικούν την υποψηφιότητα για υποβολή κοινού φακέλου, που θα ήταν και το ευκταίο, είτε να ομολογήσουμε ότι δεν μπορούμε και να σταματήσουμε τις προσπάθειες.
Να ψάξουμε και να βρούμε το πολύ σημαντικό αρχείο που έχει δωρήσει στην πόλη μας ο Νίκος Καραγιάννης με τις αφίσες των παλαιών παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου. Το αρχείο αυτό μουχλιάζει σε κάποια αποθήκη ή σε κάποιο πατάρι. Να το βρούμε, να το συντηρήσουμε, να το διασώσουμε εάν είναι αυτό πλέον δυνατόν. Και να κάνουμε μια έκθεση με τον θησαυρό αυτό που τον έχουμε λησμονημένο. Η συνεργασία με το Τμήμα θεατρικών Σπουδών στο θέμα αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμη.
Να κατοχυρωθούν τα δικαιώματά μας σε κάτι άλλο σπουδαίο που μας έχει δωρηθεί. Στο Δημοτικό Θέατρο Ναυπλίου (και επομένως στον ΔΟΠΠΑΤ σήμερα) ανήκει το ΑΡΜΑ ΘΕΣΠΙΔΟΣ, η κινητή σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Υποθέτω ότι θα χρειάζεται και συντήρηση. Φαντασθείτε την αναβίωση μια τέτοιας θερινής θεατρικής γιορτής στα χωριά του Ναυπλίου με το Άρμα Θέσπιδος, σε συνεργασία με τους θεατρανθρώπους της πόλης, το Θεατροδρόμιο, τις χορωδίες, τα Ωδεία και βέβαια το Πανεπιστήμιο.


Αυτά είναι κάποια από τα λίγα και μικρά που μπορούν να γίνουν τους επόμενους μήνες, χωρίς σημαντικά κόστη. Έστω και μερικά από αυτά να υλοποιηθούν από τον νέο Πρόεδρο, θα έχει έχει δείξει τις δυνατότητες που υπάρχουν.

Υπάρχουν βέβαια και τα πιο σύνθετα και πολύπλοκα που απαιτούν αλλαγή πορείας.
 Για να ξεκινήσει εκ νέου η θεατρική ζωή στην πόλη.
Να αναβαθμισθεί το Δημοτικό Ωδείο.
Να γίνουν τα έργα και οι προμήθειες στο Κολυμβητήριο και το Στάδιο.
Για να μην κλείνει το Κολυμβητήριο όταν ο ήλιος από μόνος του ως πηγή ενέργειας δεν φθάνει να ζεσταθεί το ύδωρ.
Να υπάρχει πλήρης διαφάνεια στις προμήθειες, τα οικονομικά, τις προσλήψεις, στην καταβολή κάποιων αμοιβών.
Να αναλάβει ο ΔΟΠΠΑΤ όλα τα γήπεδα και στα χωριά.
Να μην είναι το Ναύπλιο το επίκεντρο όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων, αλλά να υπάρξει ισότιμη συμμετοχή και της ενδοχώρας.
Να γίνει ο ΔΟΠΠΑΤ μια μεγάλη αγκάλη για τους ανθρώπους του πνεύματος, τους πολιτισμού και των τεχνών και του αθλητισμού.
Να παρθεί κάποτε μια απόφαση αν ο ΔΟΠΠΑΤ έχει την αρμοδιότητα και του τουρισμού, που κάποτε θα πρέπει να δοθεί η βαρύτητα που πρέπει και στον τομέα αυτόν.


Υστερόγραφο πρώτο. Αγαπητέ πρόεδρε. Μου ανατέθηκε να κάνω μία αγωγή για ένα παλαιό απλήρωτο τιμολόγιο που πρέπει να πληρώσει ο ΔΟΠΠΑΤ. Ας μην αντιδικήσουμε. Δεν είναι και μεγάλο το ποσό.
Υστερόγραφο δεύτερο. Αλήθεια αυτός ο επικεφαλής της Αύρας, ευγενέστατος και αξιολογότατος κατά τα άλλα, έχει κάποια επαφή με τα προβλήματα και τα ζητήματα του ΔΟΠΠΑΤ;






9 σχόλια:

  1. Καταρχήν Σιδηροκέφαλος ο νέος Πρόεδρος . Ας ξεκινήσει πρώτα με μια απογραφή και μετα βλέπουμε όλες τις προτάσεις που κάνεις Αιρετικέ.Πάνω απο όλα η συνετή και χρηστή διαχείρηση του δημοτικού χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω πει και έχω γράψει πολλές φορές ότι είσαι μια "μονάδα" πολύ χρήσιμη, έως αναγκαία, για την πόλη του Ναυπλίου και την πολιτική υπό την ευρεία έννοια.
    Με αφορμή το σπουδαίο θέμα που θίγεις, αυτό της πολιτισμικής φυσιογνωμίας του Ναυπλίου, θα μου επιτρέψεις να παρέμβω επισημαίνοντας:
    1. Την ανάγκη να συμφωνήσουν οι Ναυπλιώτες για το τι ζητάνε και το πως ονειρεύονται το μέλλον της πόλης. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως το "το πρόσωπο του Ναυπλίου είναι ασαφές"
    2. Την ανάγκη να επιλεγούν εθελοντές ικανοί να υπηρετήσουν την εις βάθος προώθηση ενός τέτοιου "ονείρου".
    3. Την ανάγκη να υπάρξει στρατηγικός σχεδιασμός και επί μέρους τομεακές και όχι μόνον δράσεις που θα τις χαρακτηρίζει η συμμετοχή του τοπικού στοιχείου..
    4. Την ανάγκη να συνδέσουμε, αλλά να μην μπερδέψουμε, τον τουρισμό με τον πολιτισμό και
    5. Την ανάγκη να σταματήσουμε να μπλέκουμε τον πολιτισμό με την ψυχαγωγία.
    Τα υπόλοιπα, (Διαφάνεια, δράσεις, μεθοδολογία κλπ... κατα τη γνώμη μου θα προκύψουν εκ των πραγμάτων)
    Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα,ακριβώς όπως τα γράφετε κ.Δάκογλου.Τα περισσότερα θέματα είναι ασαφώς οριοθετημένα και χωροθετημένα στο μυαλό των περισσοτέρων απο τους διουκούντες τον Δήμο.Φαίνεται στις πλακοστρώσεις,πεζοδρομήσεις.Ολα είναι ενιαία.
      Οσον αφορά τον στρατηγικό σχεδιασμό θέλει ανθρώπους με σπουδές και εμπειρίες στην διαχείρηση projects.Αυτο σημαίνει υψηλές απολαβές .........

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα,οπως τα γράφει ο κ.Δάκογλου.Το τμήμα στρατηγικού σχεδιασμού προυποθέτει προσωπικό με γνώση και εμπειρία στην διαχείρηση projects τουτέστιν υψηλά αμειβόμενα στελέχη σε εναν Δήμο που χρωστάει και του χρωστάνε οι πάντες ........

      Διαγραφή
  3. Σχολιο σχετικα με τα τοπικα γηπεδα:Εφοσον ειναι καπως απομακρυνσμενα απο την κεντρικη διοικηση του Δημου Ναυπλιεων καλυτερα να αναλαβουν την διαχειρηση τους οι απολαμβανοντες τον χωρο.Προτιμω αυτου του ειδους την "Πολιτοφυλακη" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά μου το έλεγαν και δεν τους πίστευα.
    Στα κάγκελα για τους συριζαίους και τους πασοκους. Υπήρχε λόγος που ωρύονταν κάποιοι και ζητούσαν πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων λασπολογόντας όσους έθιγαν τα κεκτημένα. Γιατί να γίνει κάτι μεγάλο και ανεξέλεγκτο. Μικρό και ελέγξιμο για να μην θίξουμε και τον δήμαρχο.
    Τώρα ξεκαθάρισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστα, ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου.
    Είναι αυτονόητο ότι ο Δήμαρχος μου έκανε μία τεράστια τιμή και θέλω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του. Τονίζω όμως ότι θα είναι για εμένα πολύ μεγάλη χαρά αν στο τέλος της σύντομης θητείας μου φανώ αντάξιος και των δικών σου προσδοκιών.
    Δεν θα αναφερθώ ειδικότερα στα όσα γράφεις αν και θα δουλέψουμε στον Οργανισμό για να τα κάνουμε πράξη. Θα κάνω τώρα μόνο μία γενικόλογη τοποθέτηση σταχυολογώντας κάποια σημεία.


    - Κατά πρώτον, έχω τη μεγάλη τύχη να έχω πολύ καλή συνεργασία με τους εργαζομένους του ΔΟΠΠΑΤ, το Δήμαρχο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης έχω το προνόμιο να έχω πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια από τον Κώστα Χελιώτη, που γνωρίζει τα ζητήματα άριστα και έτσι με κατευθύνει αλλά και μεσολαβεί προκειμένου να μην διαρρηγνύεται η σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργαζόμενους φορείς του ΔΟΠΠΑΤ. Διαπιστώνω ότι έχει τεράστια αξία να υπάρχει καλή συνεργασία απερχόμενου και νέου προέδρου και δεσμεύομαι να παράσχω και εγώ πλήρη ενημέρωση και βοήθεια στο διάδοχό μου.Τέλος, είμαι ευγνώμων γιατί μέχρι σήμερα όλοι σχεδόν οι συμπολίτες μας που ξεκάθαρα προηγούνταν στην τρόπον τινά "επετηρίδα" του ΔΟΠΠΑΤ με υποδέχτηκαν με ευγένεια και προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν. Ενδεικτικά αναφέρω τον Μπάμπη Αντωνιάδη, τον Γιάννη Ηλιόπουλο και τον Κώστα Λούμο που με χαμόγελο μου κάνανε προτάσεις και προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν ενώ ευχαριστώ πέραν του Κώστα Χελιώτη και την Πόπη Καλκούνου και το Θοδωρή Ντεβέ που τις τελευταίες μέρες δουλεύουμε μαζί.
    - Διευκρινίζω φυσικά ότι έχω πλήρη επίγνωση πως δεν επιλέχθηκα επειδή ξεχωρίζω δήθεν στους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού, του περιβάλλοντος ή του τουρισμού. Η διάκριση αυτή ανήκει σε εκείνους τους συμπολίτες μας - που όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε - και τους οποίους εμείς στο ΔΟΠΠΑΤ, ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία όλων μας, θέλουμε να τιμήσουμε και κυρίως να αναδείξουμε.
    - Ως πρόεδρος έχω την υποχρέωση να ενεργώ για την ορθή εφαρμογή των αποφάσεων του Δ.Σ., να υπερασπίζομαι την τήρηση της νομιμότητας και να εκπροσωπώ τον Οργανισμό. Ως εκ τούτου δεν έχει νόημα να μιλήσω για δικές μου τάχα προτεραιότητες ή άξονα πολιτικής καθώς αυτά θα αποφασιστούν σε συλλογικό επίπεδο από το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου και θέλω αλλά και πρέπει να σεβαστώ, μην προδικάζοντας το λόγο και την κρίση τους.
    - Ο ΔΟΠΠΑΤ δεν υπάρχει για τα μέλη του Δ.Σ., ή τους εργαζομένους του. Υπάρχει για τους συμπολίτες μας, τα χρήματα των οποίων διαχειριζόμαστε, και ως εκ τούτου επιθυμούμε να υλοποιήσουμε κάθε ρεαλιστική πρόταση που προάγει τους σκοπούς μας ( Πολιτισμό, Περιβάλλον, Αθλητισμός και Τουρισμός). Τονίζω ότι τη διαπίστωση αυτή ασπάστηκαν απόλυτα όλοι οι εργαζόμενοι με τους οποίους πρόλαβα να μιλήσω και μάλιστα οι περισσότεροι υπερθεμάτισαν. Επειδή λοιπόν γνωρίζω ότι την καταστατική και αυτονόητη αυτή αρχή πιστεύουν και υπηρετούν και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είμαι απόλυτα αισιόδοξος για το μέλλον. Πολλώ δε μάλλον που τις τελευταίες μέρες όλοι οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΔΟΠΠΑΤ μου απέδειξαν ότι έχουν φιλότιμο, αγαπάνε και αγωνιούν για το μέλλον του Οργανισμού και θέλουν να βελτιώσουμε τις πανέμορφες δράσεις μας (Φεστιβάλ, Μουσικός Ιούλιος κλπ) παρά τα λίγα κονδύλια.


    Θα μου επιτρέψεις να σταματήσω εδώ και υπόσχομαι να μιλήσω συγκεκριμένα τις ακόλουθες ημέρες όταν και θα τοποθετηθώ και πιο επίσημα.


    Τάκης Μελισσινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα ακόμα μικρόψυχο και κομπλεξικό κείμενο. Ειδικά αυτό γίνεται ακόμα χειρότερο γιατί απευθύνεται στο συγκεκριμένο πρόσωπο. Πραγματικά θλιβερό το επίπεδο των προσωπικών απωθημένων. Τίποτα δεν μπορεί να τα εμποδίσει ούτε η συγγένεια. ΟΤΑΝ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ-- ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
    ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Η ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ
    ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ

    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Κ.Ο.Γ.Α.Ν

    ΥΓ 1 ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ , ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ -ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
    2- ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ
    3- ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ , (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΜΑΛΙΑΣ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 360 ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή