Μόνος ολομόναχος




Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Θα σιωπήσουμε και σε αυτό; Θα τους υποστηρίξετε; Ακόμα δεν έχετε αντιληφθεί ότι εμείς φταίμε που τους ψηφίζουμε;

Επειδή αύριο η δημοτική παράταξη "άλλη πρόταση" θα συγκεντρωθεί στο χώρο που σχεδιάζεται να γίνει η τοποθεσία "μεταφόρτωσης" των σκουπιδιών όλης της Αργολίδας και επειδή κάποιοι ισχυρίζονται ότι το θέμα δεν είναι σοβαρό, σας παρουσιάζω σήμερα τον Χώρο μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (όχι σκουπιδότοπο) στο Κρανίδι, απέναντι από τον Βιολογικό, που αφορά  τα απορρίμματα μόνον της Ερμιονίδας και όχι όλης της Αργολίδας.
Και επισημαίνω τον κίνδυνο. Το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων, που θα εκμεταλλευθεί ο ιδιώτης, θα είναι έτοιμο σε δύο χρόνια. Και μέχρι τότε; Μήπως πλέον η νέα οικολογική καταστροφή θα είναι μη αναστρέψιμη;
Για το θέμα αυτό εισπράττουμε σιωπές από Κωστούρο και Γραμματικόπουλο και.....ανήκουστο, ανείπωτο και τραγικό συνάμα, συναίνεση από Κοκκινόπουλο (τον άκουσα με τα αυτιά μου να συμφωνεί με το σχέδιο της Περιφέρειας για τη διαχείριση των απορριμμάτων σε συνέντευξή του στη Σωτηρία Παπαδοπούλου). Προς τιμήν του ο Γιώργος Πινάτσης, υποψήφιος Δήμαρχος με τη στήριξη του ΚΚΕ είναι ο μόνος που αντιδρά μαζί με την άλλη πρόταση.
Δείτε το σημερινό χάλι στο Κρανίδι και αναρωτηθείτε εάν υπάρχει κάποια λογική στο να συρρέετε κάτω από Κωστούρο και Γραμματικόπουλο, που σιωπούν και δεν  κάνουν μεγάλο θέμα του προεκλογικού τους λόγου, ότι ετοιμάζεται να δημιουργηθεί μια νέα οικολογική βόμβα κοντά στην παραλία, ανάμεσα στο Ναύπλιο και τη Νέα Κίο, ογδόντα  μέτρα από τον υγροβιότοπο, κοντά στο σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο της Τίρυνθας.









5 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Κώστα, πάλι στο ίδιο τσουβάλι Κωστούρο και Γραμματικόπουλο; Όχι σαν πρόσωπα, ο ένας ασκεί εξουσία και ο άλλος είναι απλή αντιπολίτευση όπως και σεις της Άλλης Πρότασης.

    Επομένως δεν μπορεί να έχουν την ίδια ευθύνη αλλά έχουν και διαφορετική προσέγγιση στο θέμα των σκουπιδιών.

    Αυτό που κάνετε εσείς τώρα, δυο μήνες πριν από τις εκλογές, ο Γραμματικόπουλος το έχει ζητήσει επίσημα και με έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο από τις 22 Ιανουαρίου 2014, πριν περάσει η μελέτη από την Περιφέρεια.

    Δυστυχώς ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος απαξίωσε και να απαντήσει επίσημα, το μόνο που είπε σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν ότι "ο Σταθμός Μεταφόρτωσης είναι κοντά και δεν θα έχουμε μεγάλη επιβάρυνση στα μεταφορικά".

    Η επιβεβαίωση βρίσκεται στην ανάρτηση του blog της Νέας Ελπίδας εδώ:

    http://nafplioneaelpida.blogspot.gr/2014/01/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως μου φαίνεται ότι και εσείς ακολουθείτε τον προεκλογικό πυρετό του Δημάρχου. Δύο μήνες πριν τις εκλογές οργασμός ανακοινώσεων και έργων.
    Τέσσερα χρόνια όλα καλά γινόντουσαν? Που είχατε κρυφτεί?
    Α ρε κατακαημένη αριστερά, τι έχεις κουβαλήσει στις πλάτες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό μου αρέσει με τους αριστερούς βγαίνουν ανώνυμα και λένε ότι φταίει κάποιος άλλος που δεν ήταν αρκετά ακτιβιστής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι τόσο μικρονοικοί όλοι αυτοί που ασχολούνται με τα κοινά, ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι όλο αυτό το σκουπιδαριό μας ξεφτιλίζει σε όλο το κόσμο. όλοι μα όλοι οι επισκέπτες τραβούν φωτογραφίες τα σκουπίδια μας δίπλα από τους αρχαιολογικούς χώρους, τα λιμάνια και τις ακτές τα μνημεία και τα παλιά σπίτια. Επιτέλους πότε θα σοβαρευτούν οι Δήμαρχοι? Γιά ποιά ανακύκλωση μιλάει ο Δήμαρχος? Μας δουλεύει προεκλογικά αφού το πλαστικό που είναι και ο μεγάλος όγκος του σκουπιδαριού δεν το παίρνει κανένας γιατί δεν συμφέρει. Με τέτοιους άρχοντες ο πολίτης αισθάνεται ηλίθιος γιατί το δούλεμα έχει και κάποια όρια και έχουν ξεπεραστεί από πολύ καιρό. Πηγαίνετε σε κάποια χώρα πάνω από τις άλπεις να δείτε τι εστι τουρισμός και πόσο συνδεδεμένος είναι με καθαρό περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζητώ συγγνώμη αλλά είστε άσχετοι. Ισως ασχοληθήκατε παλιότερα και νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα. Καμία σχέση τα Διδυμα με αυτό που σχεδιάζεται δίπλα στο Βιολογικό. Καμία σχέση η τότε ανακυκλωση με το τώρα. Μόνο όσοι γεννηθηκαν χθες δεν γνωρίζουν πρεφαδόρε ότι ο γραμματικόπουλος ασκούσε αναλόγως διοίκηση από το 1998 έως το 2006 φθάνει με την κοροιδία που μας πουλάς συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή