Μόνος ολομόναχος




Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Η ανακοίνωση της "άλλης πρότασης"

Εξαιρετικά μου άρεσε το κείμενο που δημοσιεύθηκε στο ιστολόγιο της άλλης πρότασης σχετικά με τη συνάντησή της παράταξης την προηγούμενη Κυριακή στη Νέα Τίρυνθα, που μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.
Είναι θετικό, πιστεύω, ότι έστω και λεκτικά επαναβεβαιώθηκε (μάλλον διότι εγώ το είχα θέσει με προηγούμενες τοποθετήσεις μου) η κεντρική φυσιογνωμία της δημοτικής παράταξης ως μία "ανεξάρτητη κίνηση ενεργών πολιτών, μακριά από κομματικές επιδράσεις". Επίσης θετικές είναι οι αποφάσεις για ενεργοποίηση της παράταξης σε συγκεκριμένα ζητήματα και προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και η σύσταση επιτροπής για την επαναλειτουργία του ιστολογίου.
Κάνω απόλυτα σαφείς τις προθέσεις μου μιας και κάποιοι με ρώτησαν.
Ακόμα και αν παραμείνει εν υπνώσει η άλλη πρόταση τους επόμενους μήνες και ενεργοποιηθεί μόνον προεκλογικά, ακόμα και αν ελέγχονται απόλυτα  τα πράγματα από τα μέλη ενός κόμματος και πάλι αυτή τη δημοτική παράταξη προτιμώ και θα υποστηρίξω σε σχέση με τις άλλες παρατάξεις Κωστούρου, Γραμματικόπουλου, Σαλεσιώτη και Βασιλείου.
Έστω και ελάχιστα απ΄όσα αναγγέλθηκαν αν γίνουν πράξη θα αναθεωρήσω όλα όσα έχω καλόπιστα, πιστεύω, πει τον προηγούμενο καιρό για την "άλλη πρόταση"  και η υποστήριξή μου πλέον θα είναι αμέριστη και ολόψυχη. Προϋπόθεση βέβαια, ότι θα μπορούν να ακουστούν όλες οι απόψεις των μελών και υποστηρικτών για τα τοπικά πράγματα
η φωτογραφία είναι από την τελευταία συνάντηση της Πρωτοβουλίας Δημοτών Ναυπλίου στα γραφεία της "απόπειρας". Φάγαμε κόλλυβα (κυριολεκτώ) και βέβαια, μετά, τα αναγκαία κοψίδια και ήπιαμε τα ξύδια.
Ο κύκλος της Πρωτοβουλίας έκλεισε τότε αλλά οι ενεργοί πολίτες που την απάρτιζαν δεν πήγαν σπίτια τους

1 σχόλιο:

  1. Είσαστε όλοι χρυσά παιδιά. Πέραν της αγνότητας του χαρακτήρα εξακολουθείτε να είσαστε η μόνη λύση. Ενωθείτε και αν βαρεθήκατε, ανανεωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή