Μόνος ολομόναχος




Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Οι καλές προθέσεις

Ειλικρινά πιστεύω ότι υπάρχουν υποψήφιοι στις παρατάξεις Αναγνωσταρά και  Σαλεσιώτη με καλές προθέσεις. Υπάρχουν άτομα που, πιστεύουν, ότι μπορούν να βοηθήσουν για ένα καλύτερο μέλλον στον Δήμο Ναυπλιέων.
Σ΄αυτούς, θα πω το εξής: Κάντε μια βόλτα στην Καραθώνα, στη χωματερή του Δήμου Ναυπλίου, ρίξτε μια ματιά και στη χωματερή του Τολού. Πάρτε μια βάρκα και μπείτε μέσα στο Μπούρτζι.  Ανεβείτε στην Ακροναυπλία και από εκεί κοιτάξτε από πάνω το Ενετικό κτήριο δίπλα στον Άγιο Γεώργιο. Κάντε μια ταξάδα μέχρι την οδό Προφήτη Ηλία.  Ας πάτε ένα πρωινό μέχρι το δεύτερο και το πέμπτο δημοτικό σχολείο. Παρατηρήστε το Τελωνείο.  Δείτε την κατάσταση στο λιμάνι. Προσπαθήστε να πάτε μέχρι την παραλία της Σωτήρας να δείτε πού θέλουν,  να φτιάξουν λιμάνι.
Εσείς με τις καλές προθέσεις, παρατηρήστε αυτά και μετά θάθελα να ακούσω εάν επιμένετε στην υποψηφιότητά σας και ότι με αυτούς που κατεβαίνετε μπορείτε να διορθώσετε την κατάσταση.
Θα μου πείτε. Καλά αυτοί που κατεβαίνουν με τον Αναγνωσταρά, όμως οι Σαλεσιωτικοί  τί ευθύνη έχουν;
Τη μεγαλύτερη, αγαπητοί μου, αναγνώστες. Επιμένω. Κάντε μια βόλτα μέχρι τη χωματερή της Καραθώνας για να διαπιστώσετε το έγκλημα. Και μετά αναρωτηθείτε. Πώς είναι δυνατόν  να συμμετέχετε σε ένα συνδυασμό πού μέχρι τώρα δεν έχει εκστομίσει κάποιος και πολύ περισσότερο ο επικεφαλής της το ο,τιδήποτε. Σε τελευταία ανάλυση οι σιωπούντες είχαν ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη και από αυτούς τους δράστες.
Αυτό για τους έχοντες καλές προθέσεις.
Διότι για τους άλλους, που τα γνωρίζουν όλα αυτά και παρ΄όλα αυτά το παίζουν παράγοντες έχω να πω τα εξής:
Μην τολμήσουν μετά από τρία και μισό χρόνια να το παίξουν ξαφνικά σωτήρες και μάγοι και ζητήσουν να πάω πίσω τους.
Θα τους πολεμήσω διότι είναι συνένοχοι στις καταστροφικές πολιτικές.
Ποιός είμαι εγώ; Πιθανόν η μία μονάδα. Ίσως όμως και όχι.
Για ποιούς ομιλώ. Ξέρουν αυτοί.

7 σχόλια:

  1. καλημερα στους συμπολιτες.Το Ενετικο κτηριο,διπλα στην εκκλησια του Αγιου Γεωργιου ( Μητροπολιτικος Ναος της πολης μας ) ,ειναι αγνωστου ιδιοκτητη και διεκδικουμενο.Πως η Δημοτικη Αρχη θα ξοδεψει χρηματα δημοτων για να το αποκαταστησει το κτηριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κτήριο του Αγ Γεωργίου με λάθη παλαιότερων δημοτικών αρχών της πόλης του Ναυπλίου(βλέπε Τσούρνος) πέρασε στην κυριότητα της εκκλησίας. Μετά από επιμονή της ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ διαμορφώθηκε κείμενο για παραχώρηση χρήσης αλλά η μελέτη που έχει γίνει πάνω από δέκα χρόνια για να μπορεί να εφαρμοστεί πρέπει να επικαιροποιηθεί. Κάθε χρόνο (τουλάχιστον τα τελευταία τέσσερα) στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Ναυπλίου η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ πρότεινε για να είμαστε έτοιμοι για το ΕΣΠΑ να γίνει επικαιροποίησητης μελέτης . Ποιός ακούει όμως Σήμερα δεν έχουμε να καταθέσουμε τίποτα για χρηματοδότηση. Αντωνιάδης Μπάμπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλιστα κ.Αντωνιαδη.Δεν το ηξερα αυτο για τον Τσουρνο.Ευχαριστω για την πληροφορηση.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γκιολεϊκοι?
    μια ζωη μουρμουρα και γκρινια για να μοστραρουμε τις φατσες μας στις τοπικες φυλλαδες... μια γενια επαναστατων που δεν δισταζουν να ανεβουν σε οποιο καραβι καθε φορα βολεβει... ο μπαμπης εφυγε αλλα το πασοκ δεν ηρθε... ηρθε ο γκιολας αλλα μπροστα στο μπαμπη ειναι λιγος... επιτυχια ευχομαι αλλα ψηφο στους γκιολεϊκους δεν δινω... επιστροφη μπαμπη στην κεφαλη και κοψτε τις πολιτικαντικες κωλοτουμπες... σας κανουν να δειχνετε φτηνοι και ο κοσμος σας είχε για κατι αλλο... μηπως τελικα ομως ειστε και ειχαμε κανει λαθος... φτηνοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To oti asxolise kai griniazis dixni poso exoun enoxlisi merikous oi statheres apopsis pou exoume edo kai 25 xronia kai den exoume kani kolotoumpes opos polloi alloi.

    Kai giati asxolise afou mas theoris pseftoepanastatesl, mourmourides kai kolotoumpes?

    Tsouuuziiii.

    Ante geia.

    Epidi grafis anonyma tha grapso kai ego anonyma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γεια σου αιρετικέ δημοκράτη blogger που κόβεις τα σχόλια που σε στριμώχνουν. Ποτέ Κώστας .....για πάντα κωστάκης!!!
    Παρασκηνιάκια εσύ και ο σύντροφος Στέφανος ο Σαλεσιωτικός.
    χα χα χα αν καταλαβαίνατε τι είσαστε όχι το Μπάμπη δεν θα ακουμπάγατε απλά δεν θα ξαναβγαίνατε από το σπίτι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς ο κος Τσούρνος πήρε το μάθημά του εμμέσως (ενδοοικογενειακώς). Η Αργολίδα τον έχει βάλει ήδη στο περιθώριο. Υγεία να έχει ο άνθρωπος και να εύχεται να μην εφαρμοστεί ποτέ το "πόθεν έσχες"... Ας ασχοληθούμε όμως καλύτερα με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη που στήριζε και βρισκόταν νυχθημερόν στο γραφείο του στο Άργος... Τελικά αγαπητοί μου παραπάνω σχολιαστές μπορείτε να χειροκροτήσετε το νέο αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, υπάλληλο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΔΕ1 Διοικητικού) ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο αθλητικό κέντρο Άργους, τον πληρώνουν εξάλλου οι γείτονές μας Αργείοι, ο υπόλοιπος λαός τον πληρώνει ως ειδικό συνεργάτη του Βενιζέλου απεσπασμένο και τώρα θα τον πληρώνει όλη η Πελοπόννησος (Οι Αργείοι εις τριπλούν...χαχαχαχα). Θερμά συγχαρητήρια και αν δείτε ποτέ αξιόλογο και καλλιεργημένο άνθρωπο να ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική να μου τρυπήσετε τη μύτη. Δυστυχώς το σύστημα θέλει πειθήνιους ανθρώπους περιορισμένης αντίληψης να τους ελέγχει. Γι αυτό και η περίφημη και ανατρεπτική κίνηση της άλλης πρότασης δε βρέθηκε στο δεύτερο γύρο. Μία απορία... Ένας γιατρός (Πουλάς), ένας μορφωμένος επιχειρηματίας και χημικός επιστήμονας (Κονοπισόπουλος)δέχτηκαν να είναι κάτω από έναν αμόρφωτο;;; Εμ για τη θέση ακόμα και οι αξίες καταλύονται... Άντε και για τη χούντα των δεκανέων... όσο για τους συντρόφους Πασόκους που αναρωτιούνται πώς ξαναεμφανίστηκε ο Φάνης Στεφανό ας ρωτήσουν τη βουλευτή μας που μοίρασε από το γραφείο της πάνω από 3.000 ψηφοδέλτια σταυρωμένα με το όνομά του... για να ρίξει την εκλεκτή κα Μελίδη από τις υψηλές θέσεις... Ενδοοικογενειακά είναι αυτά τα θέματα βλέπετε... Λέτε ο Φάνης Στεφανό να ενταχθεί στο νέο κόμμα της Ντόρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή