Μόνος ολομόναχος




Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Μαυρογιαλούρος ή Αυλωνίτης vs Βασιλειάδου

Η απόλυτη ξεφτίλα.
45 μέρες πριν από τις εκλογές πέφτει νέα πίσσα στον πιο κεντρικό δρόμο του παραδοσιακού κέντρου του Ναυπλίου. Βλαχοδημαρχισμός στο χειρότερό του είδος. Μαυρογιαλούρος ή Αυλωνίτης vs Βασιλειάδου.
Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε ότι σε λίγους μήνες φθάνει το φυσικό αέριο στο Άργος και στο Ναύπλιο. Είναι βέβαιο ότι ο δρόμος αυτός, ο κεντρικός αυτός δρόμος θα ξανασκαφθεί για τον αγωγό φυσικού αερίου.
Θυμίζω και παλαιότερη πρόταση των ενεργών-προοδευτικών πολιτών, για την ανάδειξη των τειχών της πόλης που η βάση τους βρίσκεται στη Λεωφόρο Αμαλίας.

1 σχόλιο:

  1. Εδώ και χρόνια είναι γνωστή η προχειρότητα και η έλλειψη στοιχειώδους νοικοκυρωσύνης των παραδοσιακών βουλευτών και τοπικών αρχόντων. Τους έχουμε χρόνια ανεχτεί και να το αποτέλεσμα: ΟΛΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
    Μαυρίστε τους γιατί κάποτε πρέπει να ανοίξουν το δρόμο σε νέους ανθρώπους με άλλα οράματα και αισθητική. Και τέτοιοι άμθρωποι υπάρχουν στη πόλη. Οι παραδοσιακοί πολιτευτές έχουν λήξει...... και πνίγονται στα χρέη που οι ίδιοι δημιούργησαν στη κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή