Μόνος ολομόναχος




Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

copyright

Δημοσιεύεται ένα ωραίο άρθρο στο ιστολόγιο της άλλης πρότασης, με τίτλο "κοιτώντας ένα κρουαζιερόπλοιο" το οποίο υπογράφεται με τα αρχικά Μ.Α.
Το άρθρο αυτό το αναδημοσιεύει το ιστολόγιο press-argolida, που πολύ σωστά αναφέρει την πηγή του, ότι είναι από το ιστολόγιο της άλλης πρότασης.
Από το press-argolida, το λαμβάνει το ιστολόγιο nafpliotis, το αναδημοσιεύει αναφέροντας ότι το έχει λάβει από το press-argolida. Έτσι στην πορεία ξεχάσθηκε η αρχική του πηγή. Το γεγονός αυτό δεν θάταν, πιστεύω, και πολύ σπουδαίο εάν μαζί με την αντιγραφή αυτή δεν υπήρχε και ακόμα μία ανάρτηση με τίτλο "η εμείς ή το χθες". Και το "εμείς" στο άρθρο αυτό είναι ο συνδυασμός Σαλεσιώτη. Θεωρεί ο συντάκτης του άρθρου ότι ο συνδυασμός αυτός αποτελεί την απάντηση ή έστω τη μοναδική απάντηση στο "χθες". Πώς άραγε; Αναδημοσιεύοντας άρθρα της άλλης πρότασης, χωρίς να αναφέρει την πηγή; Αλήθεια πότε το ιστολόγιο αυτό ασχολήθηκε στο παρελθόν με τα σοβαρότατα τοπικά θέματα για να θεωρεί ως πραγματικό το δίλημμα "Σαλεσιώτης ή το χθες";

2 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ COPY ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΗΓΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ URL ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ.ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ.
    ΓΙΑ ΔΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ, ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΣΑΛΕΣΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ..."Πώς άραγε;" ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ!ΑΤΥΧΗΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.
    ΓΙΑ ΔΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ,ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
    ΤΟ ΤΙ ΘΕΜΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΩ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟ. ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΧΘΕΣ.

    ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ
    ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή