Μόνος ολομόναχος




Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΠΑΣΟΚ και αδρανή στο λιμάνι

Συμφώνησαν οι πάντες στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου.
Να σταματήσει η φόρτωση αδρανών υλικών στο λιμάνι του Ναυπλίου με τον τρόπο που γινόταν.
Φώναζαν και δικαίως οι επιχειρηματίες του τουρισμού, οι αθλούμενοι στο Στάδιο, οι μαθητές και οι γονείς στα σχολεία τριγύρω.
Ήταν μια τριτοκοσμική εικόνα με τη φόρτωση του χύδην φορτίου.
Υπήρξαν κάποια ερωτηματικά για τη δημοτική αρχή για ένα έγγραφο που είχε καταχωνιασθεί για κάποια χρόνια και που, όταν αποκαλύφθηκε, οδήγησε στο σταμάτημα της φόρτωσης χύμα αδρανών υλικών. Υπήρξαν ερωτηματικά, όμως η στάση της δημοτικής αρχής παρέα με όλη την αντιπολίτευση, οδήγησε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Και ενώ όλη η κοινωνία του Ναυπλίου επιθυμούσε το σταμάτημα της απίθανης ρύπανσης που υφίστατο η πόλη του Ναυπλίου βρέθηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος και υποστήριξε τη συνέχιση του φορτώματος του χύμα φορτίου.
Αναρωτιέμαι τώρα το εξής. Είναι δυνατόν να θέσει ο ίδιος Νομαρχιακός Σύμβουλος υποψηφιότητα για Δήμαρχος Ναυπλίου; Και υπάρχουν δήθεν "παράγοντες", που να υποστηρίζουν ότι είναι ο κατάλληλος για να ηγηθεί νικηφόρου Δημοτικού σχηματισμού;
Θα κάνω την εξής αντίθετη πρόβλεψη. Μια τέτοια υποψηφιότητα του κυβερνώντος κόμματος θα είναι χαράς ευαγγέλιο για το ΚΚΕ. Για σκεφθείτε το. Ο υποψήφιος του ΚΚΕ να παίρνει περισσότερους ψήφους μέσα στην πόλη του Ναυπλίου από τον επίσημο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ.

1 σχόλιο:

  1. Δεν έχεις και άδικο! Το είχα ξεχάσει αυτό - σε ευχαριστώ που μας το θύμισες.

    Όμως πρέπει να παραδεχτείς ότι ύποπτες συμπεριφορές υπάρχουν γενικώς και σε άλλους χώρους (πολλά ακούγονται) και όπως κάποια "στελέχη" υποστηρίζουν τη μία υποψηφιότητα, έτσι και κάποια άλλα στελέχη υποστηρίζουν μία... άλλη ασαφή και μονίμως υπό διερεύνηση κατάσταση.

    Το θέμα δεν είναι πιο είναι το ιδανικό σενάριο (δεν υπάρχει αυτό, ψιλοβρωμάει η δουλειά από παντού).

    Το θέμα είναι ποια είναι η βέλτιστη ρεαλιστική λύση.

    Πολλά έχω να θυμηθώ και για το συνδυασμό που στηρίζεις - ακόμα και για το θέμα του Αναβάλου.

    Όσο για το ΚΚΕ, ξέρουμε όλοι που πάνε αυτοί οι λιγοστοί ψήφοι στο Ναύπλιο τη δεύτερη Κυριακή.

    Υ.Γ. Αλήθεια, τι έγινε με εκείνο το πολεοδομικό και μία φασαρία που λέγεται ότι έγινε σχετικά πρόσφατα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή