Μόνος ολομόναχος




Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Νέο απόκτημα

1 σχόλιο:

  1. airetike εσύ τι λες; Πω πω καπνός!!! ούτε από την Καραθώνα
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΔΙΑΨΕΥΣΗ κ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΡΝΟ.

    Με έκπληξη πληροφορήθηκα γραπτή δήλωση του κ. Γ. Τσούρνου, ο οποίος, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σε σχέση με τις καταγγελίες του εναντίον του κ. Αναγνωσταρά, αναφέρει ότι τάχα ήταν προεκλογική μου δέσμευση η αξιοποίησή του ως ειδικού συνεργάτη (!). Αυτό είναι απολύτως ψευδές. Σε
    καμία προεκλογική ομιλία και σε κανένα προεκλογικό έντυπο δεν υπήρξε ούτε κατά διάνοια τέτοια αναφορά. Απορώ πώς τολμά να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο. Επίσης, υποστήριξε ότι τάχα επηρέασα (!!) το σημερινό Δήμαρχο προκειμένου να τον προσλάβει (!!), κάτι το οποίο είναι και πάλι απολύτως ψευδές, για να μην πω και εντελώς αστείο. Ως προς το υπόλοιπο κείμενό του δεν θα μπω καθόλου στην διαδικασία να το σχολιάσω. Όλοι θυμούνται τις αναρίθμητες δηλώσεις μεταξύ του κ. Αναγνωσταρά και του κ. Τσούρνου καθώς και τα δικαστήρια στα οποία πήγαινε κατά καιρούς ο ένας τον άλλο. Ειλικρινώς, λυπάμαι για το γεγονός ότι έχει χαθεί κάθε ίχνος αξιοπιστίας και σοβαρότητας.
    Τέλος, από σεβασμό στη μακρόχρονη πολιτική διαδρομή του κ. Τσούρνου, δεν επιθυμώ να επεκταθώ περισσότερο. Αναφορικά δε, με την πρόσληψή του είναι ένα θέμα πο¬υ ουδέποτε με απασχόλησε και άλλωστε δε με αφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή