Μόνος ολομόναχος




Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

X-3ψ +2α- (2αβ) στο τετράγωνο και όλο αυτό επί μηδέν ίσον μηδέν μείον κάποια εκατομμύρια ίσον μείον κάποια εκατομμύρια

Είναι φανερό ότι δεν έχουν αντιληφθεί τί γίνεται γύρω τους. Συνεχίζουν να μοιράζουν χιλιάδες ΕΥΡΩ χωρίς καμία απολύτως αγωνία για τα έσοδα του Δήμου.
Και όμως ήδη αποφασίσθηκε. Ο Δήμος μας δεν θα λάβει φέτος μέρισμα από τις μετοχές της ALPHA BANK. Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ΄ότι ανέφερα πριν λίγες μέρες, όταν πρόβλεπα ότι το μέρισμα θα είναι μειωμένο. Δυστυχώς θα είναι μηδέν. Εχουμε και λέμε λοιπόν. Μείον δύο εκατομμυριάκια από τις παχιές αγελάδες του παρελθόντος που έγιναν ισχνές. Από την άλλη τα έσοδα από τον τουρισμό και το τζίρο των τουριστικών επιχειρήσεων είναι βέβαιο ότι θα είναι κατά πολύ μειωμένα. Μείον λοιπόν κάποια άλλα κάμποσα χιλιάδες ΕΥΡΩ. Οι κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας σβήνονται, οι μισθοί των δημοτικών αστυνόμων καταβάλλονται. Μείον τόσα χιλιάδες ΕΥΡΩ έσοδα, συν τόσα χιλιάδες ΕΥΡΩ έξοδα. Συνεχίζω: Θα δώσουμε 107.000 ΕΥΡΩ σε ιδιωτική επιχείρηση για να κάνει τη δουλειά του δημάρχου και των αντιδημάρχων.
Σας αποκαλύπτω όμως σήμερα το νέο κρυφό χαρτί μας που θα ανατρέψει τα δεδομένα Αυτό είναι τα Ευρωπαϊκά προγράμματα. Τα ΕΣΠΑ τα Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης και λοιπά παρόμοια. Ας τα υπολογίσουμε λοιπόν. Κάθε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα κατά μέσον όρο συνεισφέρει περίπου πεντακόσιες χιλιάδες ΕΥΡΩ. Επομένως εάν πολλαπλασιάσουμε το μέσο όρο των 500.000 ΕΥΡΩ του κάθε Ευρωπαϊκού προγράμματος με τον αριθμό μηδέν των νέων προγραμμάτων που προωθεί ο Δήμος μας μας κάνει γινόμενο τον αριθμό μηδέν (0 * 500.000 = 0).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου