Μόνος ολομόναχος




Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Ακου δέματα σκουπιδιών!!

Που λέτε...... την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκα μεταξύ των δημάρχων του νομού και των εκλεγμένων αντιπροσώπων των Δήμων στη ΦΟΣΔΑ, ή άλλως ειπείν, Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων (Το Φι και το όμικρον δεν ξέρω τί σημαίνουν)
Ξαφνικά, δεν ξέρω πώς ακριβώς, βρέθηκα να είμαι και εγώ ένας από αυτούς.
Ένοιωσα μεταξύ τους να ασφυκτιώ
Δεν άντεξα παραπάνω από μισή ώρα και αποχώρησα.
Δεν θέλω να παραστήσω τον έξυπνο, αλλά πραγματικά ένοιωσα ότι δεν είχα τίποτα απολύτως κοινό με αυτούς και δεν είχα τίποτα να τους πω, διότι ήξερα ότι θάταν μάταιο.
Και τελικά δεν άντεξα όταν κάποιοι από τους δημάρχους επιτέθηκαν με βίαιο τρόπο στον τεχνικό σύμβουλο της ΦΟΣΔΑ, που είπε το αυτονόητο, ότι οι δεματοποιητές δεν είναι μόνιμη λύση για το πρόβλημα των σκουπιδιών.
Πραγματικά σας λέω δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο.
Μεταξύ των δημάρχων είναι και αξιόλογα άτομα, που έχουν κάνει πολλά για τις περιοχές τους. Υπάρχουν και κάποιοι όπως ο Δήμαρχος Λυγουριού, που πρώτος και μόνος στο Νομό έχει ξεκινήσει στο Δήμο του την ανακύκλωση.
Όμως θα το πω ωμά:
Μου φαίνεται αδιανόητο ότι δεν έχει βγει ένας Δήμαρχος στη Αργολίδα, να ψελίσει έστω, τη διαφωνία του για τους δεματοποιητές.
Δεν έχει βγει ένας να πει κατά της γελοιότητας αυτής. Δεν έχει αντιληφθεί κανείς ότι είμαστε καταγέλαστοι εμείς οι Ελληνάρες και οι μάγκες Πελοποννήσιοι, που επιχειρούμε να αντικαταστήσουμε τους ανεξέλεγκτους χώρους απόρριψης απορριμάτων με ανεξέλεγκτους χώρους απόρριψης δεμάτων απορριμμάτων Δεν έχει αντιληφθεί κανείς την εξυπνάδα μας (που θα μας κοστίσει και κάμποσα) να θέλουμε να κοροϊδέψουμε τους Ευρωπαίους, αλλά πρώτιστα εμάς τους ίδιους με το να λέμε ότι καταργούμε τους ΧΑΔΑ και βρίσκουμε κάποιους χώρους για να ρίχνουμε για κάμποσα χρόνια τα σκουπίδια μας, αλλά φτιαγμένα σε δέματα!! Για σκεφθείτε το για λίγο. Δεν είναι μια γελοιότητα και μισή; Δέματα σκουπιδιών!! Τί άλλο θα εφεύρουμε για να κοροϊδέψουμε.Δέματα σκουπιδιών!! Ακούς δέματα σκουπιδιών!! Το είπε και το προχώρησε ο εξυπνος Νεοδημοκράτης Περιφερειάρχης και το έφαγαν αμάσητο όλοι μα όλοι οι Δημαρχαίοι. Και δεν βγήκε ούτε ένας να πει ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Και τώρα που ο Περιφερειάρχης έφυγε τί θα γίνει; Είναι δυνατόν ο πράσινος διάδοχός του να επιμείνει στην κοροϊδία;
Και τελικά για διαβάστε το άρθρο στην Ελευθεροτυπία της Χαράς Τζαναβάρα (μπορείτε να το δείτε στο ιστολόγιο της άλλης πρότασης). Θα φάμε λέει τα πρόστιμα και δεν μας σώζει η γελοιότητα της μεταμφίεσης των ΧΑΔΑ σε χώρους αποθήκευσης δεμάτων σκουπιδιών. Ακούς δέματα σκουπιδιών!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου